Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Ürgüp'te Başladı

SPOR 02.05.2016 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Ürgüp'te Başladı

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasın ikinci etabı Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başladı.
  Türkiye Bilardo Federasyonu tarafında Türkiye 3 Bant Bilardo şampiyonası ikinci etabı 824 sporcunun katılımı ile Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başladı. Türkiye Bilardo Federasyonu Teknik Sorumlusu Halim Doruk yaptığı açıklamada 824 sporcunun katılımı ile başlayan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 10 Mayıs tarihinde sona erecek dedi. Doruk, “ Yılda dört kez yaptığımız Türkiye Şampiyonasının ikinci etabını bu yıl Ürgüp’te yapıyoruz. Şampiyonaya 824 sporcu ile başladık. Şuan itibarıyla da turnuvamız başladı hayırlı olmasını diliyorum. Bu turnuvada dünya çapında dört beş adet dünya şampiyonun olduğu bir şampiyona bu. Dolayısıyla kıran kırana maçlar, çok heyecanlı maçlar yaşayacağız. Tabi bu etaplarda alınacak puanlar kişilerin sıralamalarını belirliyor. Yıl sonunda Türkiye Bilardo Federasyonu milli takımı belirlemesi için önemli maçlar söz konusu olacak. Arkadaşlarımızın hepine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başlayan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 10 Mayıs tarihinde oynanacak olan final müsabakaları ile sonra erecek.   
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasın ikinci etabı Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başladı.

 

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafında Türkiye 3 Bant Bilardo şampiyonası ikinci etabı 824 sporcunun katılımı ile Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başladı. Türkiye Bilardo Federasyonu Teknik Sorumlusu Halim Doruk yaptığı açıklamada 824 sporcunun katılımı ile başlayan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 10 Mayıs tarihinde sona erecek dedi. Doruk, “ Yılda dört kez yaptığımız Türkiye Şampiyonasının ikinci etabını bu yıl Ürgüp’te yapıyoruz. Şampiyonaya 824 sporcu ile başladık. Şuan itibarıyla da turnuvamız başladı hayırlı olmasını diliyorum. Bu turnuvada dünya çapında dört beş adet dünya şampiyonun olduğu bir şampiyona bu. Dolayısıyla kıran kırana maçlar, çok heyecanlı maçlar yaşayacağız. Tabi bu etaplarda alınacak puanlar kişilerin sıralamalarını belirliyor. Yıl sonunda Türkiye Bilardo Federasyonu milli takımı belirlemesi için önemli maçlar söz konusu olacak. Arkadaşlarımızın hepine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde başlayan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 10 Mayıs tarihinde oynanacak olan final müsabakaları ile sonra erecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.