Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye'de Çiftlik Bank, Nevşehir'de Cep Bank Mağdurları Var

ASAYİŞ 19.05.2018 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye'de Çiftlik Bank, Nevşehir'de Cep Bank Mağdurları Var

Nevşehir Postası Gazetesinde yer alan habere göre Türkiye’de yaşanan çiftlik bank mağdurlarının bir benzeri Nevşehir’de cep bank mağdurları olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.
Nevşehir Postası Gazetesinde yer alan habere göre yüksek kar vaadiyle binlerce insanın dolandırıldığı çiftlik banktan sonra Nevşehir’de de benzeri bir olayın yaşanmasına dikkat çekildi.   İşte Nevşehir Postası tarafından yayımlanan ve Nevşehir gündemine bomba gibi düşen o haber;   Yüksek kar vaadiyle binlerce insanın dolandırıldığı ve Türkiye'nin gündeminde uzun süre nasıl olduğu tartışılan ve hayretle karşılanan 'Çiftlik Bank' mağduriyetinin bir benzeri Nevşehir'de yaşandı. Evet yanlış duymadınız. Nevşehir'de 'Çiftlik Bank'a benzer girişimde bulunan bir kişi, hayali cep telefonu alım-satımında yüksek kazanç vaadiyle paralarını aldığı onlarca kişiyi mağdur etti.   Nevşehir’de kamu kurumunda ziraat mühendisi olarak çalışan kişi, geçtiğimiz yıllarda akraba, daire mesai arkadaşları, kendi arkadaş ve onun tanıdıklarını 3 milyon lira dolandırarak il dışına gitti.   Kamu kurumunda ziraat mühendisi olarak çalışan kişi geçtiğimiz yıl patlak veren olayda, çiftlik bank Nevşehir konusunu adeta yakınında bulunan kişilere yaşattı. Etrafına Türkiye’deki kurumsal bir firmadan indirimli cep telefonu aldığını, ve bunu piyasa fiyatlarından satarak çok para kazandığını etrafa duyurmasıyla herkesi ağına düşürmeye başlayan bu kişi, ilk önceleri 50.000 tl verin bir ayda size 10.000 tl kazandırayım diye işe başlayıp para aldığı kişilerin ay sonunda 10.000 tl kar paylarını dağıtarak güven sağlayamaya başlamış, bunu duyan yakınları ve daire arkadaşları, iş adamları ve bunların arkadaşları limiti yükselterek daha çok para verip daha çok kazanmak isterlerken, belli bir süre çiftlik bank misali belli aylarda paralarını aldıktan sonra, olay patlak veriyor.   Kişilerden para toplayan, cep telefonu ticareti yapıyorum diyen kişinin yalanları artık ortaya çıkmaya başlayınca aldığı paraları vermemeye başlıyor ve olay ortaya çıkıyor. Ne ortada indirimli olarak aldığı cep telefonu var nede verdikleri paralar. Olay şu anda adli makamlarda dava devam etmekte olup hakkında şikayetçi olan 18 kişi bulunmakta, çoğu kişide adımız duyurulur diye şikayetçi olmamaktadır. Toplanan para 3 milyon civarında olup para verenler adliye kapılarında zaman geçirmektedirler.   Konuştuğumuz mağdurlardan bazıları” iyi niyetimizin kurbanı olduk, bize gelip siz niye para kazanmak istemiyorsunuz, ben başkalarına para kazandırıyorum sizde verin sizde kazanın deyince, her gün yüz yüze baktığımız insan bu şekilde bize yalan söyleyeceğine aklımıza gelmedi, çoğu insan evdeki ineğini satıp, evdeki altınlarını satıp bu insana para verdi ve herkes mağdur, 400 bin, 300 bin gibi rakamlar verenler var, şu an davamız adliyede sonucunu bekliyoruz” dediler.   Paralarla ortadan kaybolan şahıs çalıştığı kamu kurumundan da istifa ederek il dışına gittiği söylenmekte.  
Nevşehir Postası Gazetesinde yer alan habere göre Türkiye’de yaşanan çiftlik bank mağdurlarının bir benzeri Nevşehir’de cep bank mağdurları olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Nevşehir Postası Gazetesinde yer alan habere göre yüksek kar vaadiyle binlerce insanın dolandırıldığı çiftlik banktan sonra Nevşehir’de de benzeri bir olayın yaşanmasına dikkat çekildi.

 

İşte Nevşehir Postası tarafından yayımlanan ve Nevşehir gündemine bomba gibi düşen o haber;

 

Yüksek kar vaadiyle binlerce insanın dolandırıldığı ve Türkiye'nin gündeminde uzun süre nasıl olduğu tartışılan ve hayretle karşılanan 'Çiftlik Bank' mağduriyetinin bir benzeri Nevşehir'de yaşandı. Evet yanlış duymadınız. Nevşehir'de 'Çiftlik Bank'a benzer girişimde bulunan bir kişi, hayali cep telefonu alım-satımında yüksek kazanç vaadiyle paralarını aldığı onlarca kişiyi mağdur etti.

 

Nevşehir’de kamu kurumunda ziraat mühendisi olarak çalışan kişi, geçtiğimiz yıllarda akraba, daire mesai arkadaşları, kendi arkadaş ve onun tanıdıklarını 3 milyon lira dolandırarak il dışına gitti.

 

Kamu kurumunda ziraat mühendisi olarak çalışan kişi geçtiğimiz yıl patlak veren olayda, çiftlik bank Nevşehir konusunu adeta yakınında bulunan kişilere yaşattı. Etrafına Türkiye’deki kurumsal bir firmadan indirimli cep telefonu aldığını, ve bunu piyasa fiyatlarından satarak çok para kazandığını etrafa duyurmasıyla herkesi ağına düşürmeye başlayan bu kişi, ilk önceleri 50.000 tl verin bir ayda size 10.000 tl kazandırayım diye işe başlayıp para aldığı kişilerin ay sonunda 10.000 tl kar paylarını dağıtarak güven sağlayamaya başlamış, bunu duyan yakınları ve daire arkadaşları, iş adamları ve bunların arkadaşları limiti yükselterek daha çok para verip daha çok kazanmak isterlerken, belli bir süre çiftlik bank misali belli aylarda paralarını aldıktan sonra, olay patlak veriyor.

 

Kişilerden para toplayan, cep telefonu ticareti yapıyorum diyen kişinin yalanları artık ortaya çıkmaya başlayınca aldığı paraları vermemeye başlıyor ve olay ortaya çıkıyor. Ne ortada indirimli olarak aldığı cep telefonu var nede verdikleri paralar. Olay şu anda adli makamlarda dava devam etmekte olup hakkında şikayetçi olan 18 kişi bulunmakta, çoğu kişide adımız duyurulur diye şikayetçi olmamaktadır. Toplanan para 3 milyon civarında olup para verenler adliye kapılarında zaman geçirmektedirler.

 

Konuştuğumuz mağdurlardan bazıları” iyi niyetimizin kurbanı olduk, bize gelip siz niye para kazanmak istemiyorsunuz, ben başkalarına para kazandırıyorum sizde verin sizde kazanın deyince, her gün yüz yüze baktığımız insan bu şekilde bize yalan söyleyeceğine aklımıza gelmedi, çoğu insan evdeki ineğini satıp, evdeki altınlarını satıp bu insana para verdi ve herkes mağdur, 400 bin, 300 bin gibi rakamlar verenler var, şu an davamız adliyede sonucunu bekliyoruz” dediler.

 

Paralarla ortadan kaybolan şahıs çalıştığı kamu kurumundan da istifa ederek il dışına gittiği söylenmekte.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.