MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye'de görev yapan yabancı Büyükelçiler, Nevşehir'de buluşacak

SİYASET 20.03.2019 - 00:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye'de görev yapan yabancı Büyükelçiler, Nevşehir'de buluşacak

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı makamında ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, bir dizi ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla gittiği İstanbul´da, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Nevşehir Kapadokya bölgesine yönelik turizm hareketinin artırılması yönünde sürdürülen çalışmalar hakkında, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Büyükelçiler Buluşması Nevşehir'de yapılacak...  Türkiye'de Görev Yapan Yabancı Büyükelçiler, Nisan ayında Nevşehir Kapadokya'da buluşacak. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: "Hayalleri gerçeğe dönüştürmek adına Dur durak bilmeden, Aşkla Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı ziyaret ederek, Nevşehir'i ve Şehrin Turizmini konuştuk. Başkandan, Turizm sezonu başlarken, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Nevşehir Kapadokya bölgemizin pazarlanması konusunda destek sözü aldık. Ayrıca,19 Nisan'da  da Nevşehir Belediyemiz önderliğinde Yabancı Büyükelçiler ile beraber Kapadokya'da toplantı yapılacağınında sözlerini aldık" dedi...  TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'da: 'Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile bir araya geldik. Görüşmemizde Nevşehir’in Kapadokya başta olmak üzere doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli hakkında sohbet ederek, bu bölgedeki problemlerin çözümü hakkında istişarede bulunduk.' dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı makamında ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, bir dizi ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla gittiği İstanbul´da, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Nevşehir Kapadokya bölgesine yönelik turizm hareketinin artırılması yönünde sürdürülen çalışmalar hakkında, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Büyükelçiler Buluşması Nevşehir'de yapılacak... 

Türkiye'de Görev Yapan Yabancı Büyükelçiler, Nisan ayında Nevşehir Kapadokya'da buluşacak.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: "Hayalleri gerçeğe dönüştürmek adına Dur durak bilmeden, Aşkla Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı ziyaret ederek, Nevşehir'i ve Şehrin Turizmini konuştuk.

Başkandan, Turizm sezonu başlarken, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Nevşehir Kapadokya bölgemizin pazarlanması konusunda destek sözü aldık. Ayrıca,19 Nisan'da  da Nevşehir Belediyemiz önderliğinde Yabancı Büyükelçiler ile beraber Kapadokya'da toplantı yapılacağınında sözlerini aldık" dedi... 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'da: 'Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile bir araya geldik. Görüşmemizde Nevşehir’in Kapadokya başta olmak üzere doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli hakkında sohbet ederek, bu bölgedeki problemlerin çözümü hakkında istişarede bulunduk.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.