MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye'de Kahramanlar Bitmez

GÜNCEL 06.01.2017 - 09:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye'de Kahramanlar Bitmez

Kahraman Türk Polisi Fethi Tekin, büyük faciayı canı pahasına önleyerek adeta kahramanlık destanı yazdı.
Kahraman Türk Polisi Fethi Tekin, büyük faciayı canı pahasına önleyerek adeta kahramanlık destanı yazdı.   İzmir'deki hain saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin, teröristlerle mermisi bitene kadar çatışarak adliyeye girmelerini engelledi ve şehadete erdi.   Şehit polis Fethi Sekin'in saldırı sırasında halkı ilk uyaran ve teröristlerle de çatışmaya giren ilk polis olduğu belirtildi.   PKK'lı oldukları değerlendirilen 3 terörist bugün bomba yüklü araç, kalaşnikoflar, el bomabaları, RPG 7 ile adliyeye geldiler ancak Kahraman Polis Fethi Sekin’i geçemediler. Adliye girişinde polis memuru Fethi Sekin teröristlerden şüphelendi. Aracı aramak istemesi sırasında teröristler kaçmaya başladı. Teröristler kaçarken bomba yüklü aracı patlattılar.   Çıkan çatışmada Kahraman Şehit Fethi Sekin, mermisi bitene kadar savaştı ve şehit oldu. Adeta bir kahramanlık destanı yazan Şehit Sekin, ikinci Ömer Halisdemir olarak nitelendirildi.
Kahraman Türk Polisi Fethi Tekin, büyük faciayı canı pahasına önleyerek adeta kahramanlık destanı yazdı.

Kahraman Türk Polisi Fethi Tekin, büyük faciayı canı pahasına önleyerek adeta kahramanlık destanı yazdı.

 

İzmir'deki hain saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin, teröristlerle mermisi bitene kadar çatışarak adliyeye girmelerini engelledi ve şehadete erdi.

 

Şehit polis Fethi Sekin'in saldırı sırasında halkı ilk uyaran ve teröristlerle de çatışmaya giren ilk polis olduğu belirtildi.

 

PKK'lı oldukları değerlendirilen 3 terörist bugün bomba yüklü araç, kalaşnikoflar, el bomabaları, RPG 7 ile adliyeye geldiler ancak Kahraman Polis Fethi Sekin’i geçemediler.

Adliye girişinde polis memuru Fethi Sekin teröristlerden şüphelendi. Aracı aramak istemesi sırasında teröristler kaçmaya başladı. Teröristler kaçarken bomba yüklü aracı patlattılar.

 

Çıkan çatışmada Kahraman Şehit Fethi Sekin, mermisi bitene kadar savaştı ve şehit oldu.

Adeta bir kahramanlık destanı yazan Şehit Sekin, ikinci Ömer Halisdemir olarak nitelendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.