Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye Değişimi Konuşuyor Nevşehir Değişime Kulaklarını Tıkıyor

NEVŞEHİR 15.08.2017 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye Değişimi Konuşuyor Nevşehir Değişime Kulaklarını Tıkıyor

Türkiye değişimi konuşurken, sanki Nevşehir bu değişim arzularına kulak tıkamaya devam ediyor.
Türkiye değişimi konuşurken, sanki Nevşehir bu değişim arzularına kulak tıkamaya devam ediyor.   Yıllardır aynı koltuklarını koruyan ve korumaya da devam eden nice yöneticinin, şehrin ali menfaatleri için artık köşelerine çekilmeleri bekleniyor.   Nevşehir’de yenilenme arzusunu son günlerde yüksek sesle dile getiriyor.   Bütün ülkede 2023 vizyonuna doğru düşünceler geliştirilirken, bu düşünceleri ortaya koyup, bunları ete kemiğe büründürme noktasında başarı gösteremeyen isimler ise eleştirilerin odağında.   Yıllardır aynı koltuklarında oturan, bu koltukları korumanın ötesinde şehre bir katma değer sunamayan isimlerin, artık bir kenara çekilerek Nevşehir’in önünü açmaları bekleniyor.   Derli toplu fikir üretip, risk almak yerine oluşturdukları üyeler ile her zaman seçimi almada başarı gösteren lakin şehir için bir farkındalık ortaya koymada beceri gösteremeyenlerin,bir fedakarlık yaparak, emekliliği tercih edip, yeni jenarasyonun önünü açmaları bekleniyor.   Siyasette olduğu gibi odalarda, borsalarda, STK’larda da aynı durum söz konusu iken bürokraside de pek çok başarısız ismin koltuklarını korumak için verdikleri mücadelenin psikologlarca analiz edilmesi ümit ediliyor.   Ekonomi, ticaret, kültür, sanat ve eğitim anlamında daralan bir şehirde uzun yıllar yönetici olmanın bir sorumluluğu olduğunu dile getiren duyarlı insanlar, yüz eskimesine de uğramış eski yöneticilerin Nevşehir’i 2023 vizyonuna hazırlama gibi enerjik bir işlevi göremeyeceklerini ve bundan dolayı da şehrin ali menfaatleri için köşelerine çekilmelerinin en doğru olacağı görüşlerini ifade ediyorlar.  
Türkiye değişimi konuşurken, sanki Nevşehir bu değişim arzularına kulak tıkamaya devam ediyor.

Türkiye değişimi konuşurken, sanki Nevşehir bu değişim arzularına kulak tıkamaya devam ediyor.

 

Yıllardır aynı koltuklarını koruyan ve korumaya da devam eden nice yöneticinin, şehrin ali menfaatleri için artık köşelerine çekilmeleri bekleniyor.

 

Nevşehir’de yenilenme arzusunu son günlerde yüksek sesle dile getiriyor.

 

Bütün ülkede 2023 vizyonuna doğru düşünceler geliştirilirken, bu düşünceleri ortaya koyup, bunları ete kemiğe büründürme noktasında başarı gösteremeyen isimler ise eleştirilerin odağında.

 

Yıllardır aynı koltuklarında oturan, bu koltukları korumanın ötesinde şehre bir katma değer sunamayan isimlerin, artık bir kenara çekilerek Nevşehir’in önünü açmaları bekleniyor.

 

Derli toplu fikir üretip, risk almak yerine oluşturdukları üyeler ile her zaman seçimi almada başarı gösteren lakin şehir için bir farkındalık ortaya koymada beceri gösteremeyenlerin,bir fedakarlık yaparak, emekliliği tercih edip, yeni jenarasyonun önünü açmaları bekleniyor.

 

Siyasette olduğu gibi odalarda, borsalarda, STK’larda da aynı durum söz konusu iken bürokraside de pek çok başarısız ismin koltuklarını korumak için verdikleri mücadelenin psikologlarca analiz edilmesi ümit ediliyor.

 

Ekonomi, ticaret, kültür, sanat ve eğitim anlamında daralan bir şehirde uzun yıllar yönetici olmanın bir sorumluluğu olduğunu dile getiren duyarlı insanlar, yüz eskimesine de uğramış eski yöneticilerin Nevşehir’i 2023 vizyonuna hazırlama gibi enerjik bir işlevi göremeyeceklerini ve bundan dolayı da şehrin ali menfaatleri için köşelerine çekilmelerinin en doğru olacağı görüşlerini ifade ediyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.