Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası Yarı Final Maçları Tamamlandı

SPOR 26.01.2018 - 22:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası Yarı Final Maçları Tamamlandı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks şampiyonası 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla Nevşehir’de başlayan şampiyonada yarı final maçları bu akşam oynanan müsabakalar ile tamamlandı.
  Nevşehir Damat İbrahim Paşa spor salonunda düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında yarı final müsabakaları bu akşam oynanan maçlar ile tamamlandı. Müsabakalar sonrasında 66 sporcu final maçı oynamaya hak kazandı. Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Halit Keleş yaptığı açıklamada bugün oynanan yarıfinal müsabakaları sonrasında yarın oynanacak olan final maçları ile şampiyonanın tamamlanacağını söyledi. Keleş, “ Yıldız, genç ve büyük kadınlar Türkiye şampiyonası yarıfinal müsabakaları sona erdi. Yarında final maçları oynanacak. Bugüne kadar oynanan müsabakalar son derece kaliteli geçti. Türk boksörünün gelişmesi için katılımı da göz önüne alırsak son derece memnun oluyoruz” diye konuştu.   Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında final maçları Damat İbrahim Paşa spor salonunda saat 11.00’de başlayacak ve öğleden sonra ise Türkiye şampiyonu olan sporculara ödülleri verilecek.
Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks şampiyonası 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla Nevşehir’de başlayan şampiyonada yarı final maçları bu akşam oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

 

Nevşehir Damat İbrahim Paşa spor salonunda düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında yarı final müsabakaları bu akşam oynanan maçlar ile tamamlandı. Müsabakalar sonrasında 66 sporcu final maçı oynamaya hak kazandı. Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Halit Keleş yaptığı açıklamada bugün oynanan yarıfinal müsabakaları sonrasında yarın oynanacak olan final maçları ile şampiyonanın tamamlanacağını söyledi. Keleş, “ Yıldız, genç ve büyük kadınlar Türkiye şampiyonası yarıfinal müsabakaları sona erdi. Yarında final maçları oynanacak. Bugüne kadar oynanan müsabakalar son derece kaliteli geçti. Türk boksörünün gelişmesi için katılımı da göz önüne alırsak son derece memnun oluyoruz” diye konuştu.

 

Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında final maçları Damat İbrahim Paşa spor salonunda saat 11.00’de başlayacak ve öğleden sonra ise Türkiye şampiyonu olan sporculara ödülleri verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.