Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu’na Nevşehirli Zaimoğlu atandı

GÜNCEL 06.12.2019 - 16:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu’na Nevşehirli Zaimoğlu atandı

Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu görevine Nevşehir’in Derinkuyu ilçesi nüfusuna kayıtlı Mete Zaimoğlu atandı.
  Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde 1972 yılında doğan Mete Zaimoğlu, lisans eğitimini 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde, yüksek lisansını ise 2016 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Başkonsolos Mete Zaimoğlu, 1996 yılında göreve başladığı Dışişleri Bakanlığı’nın merkez teşkilatında; Çok Taraflı Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı, İkili Kültür İşleri Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı ve Personel Genel Müdür Yardımcılığı birimlerinde, yurtdışı temsilciliklerinde ise; Dakka Büyükelçiliği, Singapur Büyükelçiliği, Viyana Büyükelçiliği, Bükreş Büyükelçiliği ve Essen Başkonsolosluğu’nda değişik unvanlarda görev yaptı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Başkonsolos Zaimoğlu, İngilizce bilmektedir.
Türkiye’nin Cidde Başkonsolosluğu görevine Nevşehir’in Derinkuyu ilçesi nüfusuna kayıtlı Mete Zaimoğlu atandı.

 

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde 1972 yılında doğan Mete Zaimoğlu, lisans eğitimini 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde, yüksek lisansını ise 2016 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.



Başkonsolos Mete Zaimoğlu, 1996 yılında göreve başladığı Dışişleri Bakanlığı’nın merkez teşkilatında; Çok Taraflı Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı, İkili Kültür İşleri Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı ve Personel Genel Müdür Yardımcılığı birimlerinde, yurtdışı temsilciliklerinde ise; Dakka Büyükelçiliği, Singapur Büyükelçiliği, Viyana Büyükelçiliği, Bükreş Büyükelçiliği ve Essen Başkonsolosluğu’nda değişik unvanlarda görev yaptı.



Evli ve iki çocuk sahibi olan Başkonsolos Zaimoğlu, İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.