Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye'nin En İyi İki Oteli KAPTİD Üyesi

TURİZM 25.01.2017 - 10:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye'nin En İyi İki Oteli KAPTİD Üyesi

Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2017” ödüllerini açıkladı.
  Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2017” ödüllerini açıkladı. Bu ödüller çerçevesinde Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Üyesi Oteller toplam 4 kategoride - 5 ödüle layık görüldü. Bu oteller ve kategoriler:   Türkiye’nin En İyi 25 Oteli   Kayakapı Premium Caves - Cappadocia (Ürgüp) / 5. Sıra Argos in Cappadocia (Uçhisar) / 25. Sıra   Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli   Kayakapi Premium Caves - Cappadocia (Ürgüp) / 4. Sıra   Türkiye’nin En İyi 25 Küçük Oteli   Göreme Inn Hotel (Göreme) / 5. Sıra   Türkiye'nin En İyi 25 Pansiyon ve Konukevi (B&B)   Castle Inn - Cappadocia (Ortahisar / Ürgüp) / 7. Sıra   Kapadokya’nın, Dünya’nın en eşsiz bölgelerinden birisi olduğunu bir kez daha hatırlatan KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, sözlerine “Toplam 4 farklı kategoride 5 ödül kazanan 4 tesisimizi de en içten dileklerimizle kutluyoruz. Böylesi zor bir yılda hizmet kalitesini bozmayarak Kapadokya'nın adını bu listelerde yer almasını sağlayan en başta KAPTİD üye tesisler olmak üzere tüm Kapadokya tesislerini kutlarız. Bu vesileyle daha da güçlü hareket etmek amacıyla bölgedeki tüm turizm işletmelerini KAPTİD’e üye olmaya davet ediyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.  
Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2017” ödüllerini açıkladı.

 

Dünya’nın en büyük, en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “Travelers’ Choice 2017” ödüllerini açıkladı. Bu ödüller çerçevesinde Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Üyesi Oteller toplam 4 kategoride - 5 ödüle layık görüldü. Bu oteller ve kategoriler:

 

Türkiye’nin En İyi 25 Oteli

 

Kayakapı Premium Caves - Cappadocia (Ürgüp) / 5. Sıra

Argos in Cappadocia (Uçhisar) / 25. Sıra

 

Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli

 

Kayakapi Premium Caves - Cappadocia (Ürgüp) / 4. Sıra

 

Türkiye’nin En İyi 25 Küçük Oteli

 

Göreme Inn Hotel (Göreme) / 5. Sıra

 

Türkiye'nin En İyi 25 Pansiyon ve Konukevi (B&B)

 

Castle Inn - Cappadocia (Ortahisar / Ürgüp) / 7. Sıra

 

Kapadokya’nın, Dünya’nın en eşsiz bölgelerinden birisi olduğunu bir kez daha hatırlatan KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, sözlerine “Toplam 4 farklı kategoride 5 ödül kazanan 4 tesisimizi de en içten dileklerimizle kutluyoruz. Böylesi zor bir yılda hizmet kalitesini bozmayarak Kapadokya'nın adını bu listelerde yer almasını sağlayan en başta KAPTİD üye tesisler olmak üzere tüm Kapadokya tesislerini kutlarız. Bu vesileyle daha da güçlü hareket etmek amacıyla bölgedeki tüm turizm işletmelerini KAPTİD’e üye olmaya davet ediyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.