MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye’nin en önemli fizik tedavi merkezlerinden biri Kozaklı’da

SAĞLIK 26.07.2019 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türkiye’nin en önemli fizik tedavi merkezlerinden biri Kozaklı’da

Kozaklı Fizik Tedavi Merkezi, Türkiye'nin en önemli fizik tedavi merkezi olması dikkatlerden kaçmıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde bulunan termal tedavi ile tıbbi tedaviyi bünyesinde bütünleştiren, Felçli hastalara çağın en son teknolojik uzay hissi veren yürütücü robotik cihazların alınması, yeni yeni polikliniklerin açılması, Engelli Hastaların Tedavi Dışı Zamanlarda Değerlendirilmesi Yönelik Projelerin hayata geçirilmesi, çeşitli aktivitelerle de hastaları en üst düzeyde moral motive etmeyi kendine misyon edinen Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine Türkiye’nin 81 vilayetinden talepte bulunan hastaların yanı sıra, son zamanlarda yurt dışı hastalarının talepleri de dikkat çekti. Hastaneye müracaat edip tedavi olan ülkeler; ABD, Bulgaristan, Suriye, Almanya, Afganistan ve İran dan başvuruda bulunan bir çok hasta gerek ayaktan gerekse yatarak tedavisinin yapıldığı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine de diğer taraftan da ülke genelinden hasta kabulünün artarak devam ettiği görülüyor. Son olarak hastane yatak kapasitesinin 120 yatak kapasitesinden, inşaatı hızla devam eden 76 adet ek yatakla birlikte 196 yatak kapasitesine çıkarılması hastaneye olan ilginin daha da artacağı beklenmekte. Hastaneye yurt dışından hasta kabulünde Kozaklı İlçesinin de olumlu manada etki ederek Kozaklı Kaplıcaları ile her zaman gündemde olması buna hastanedeki Tıbbi tedavinin yanında, termal havuz tedavisi ve Yürütücü Robotla Rehabilitasyonun da yapılması, hastaların tedavisi için çağın gerektirdiği modern cihazlarla donatılması ile birlikte Uluslararası Kongrelerinde yapılması ile birlikte, Hastane tanıtımı daha fazla yapılarak, ülkemiz ve tüm dünya ülkelerinden hastalarında daha fazla tercih sebebi olmaya başladı.
Kozaklı Fizik Tedavi Merkezi, Türkiye'nin en önemli fizik tedavi merkezi olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde bulunan termal tedavi ile tıbbi tedaviyi bünyesinde bütünleştiren, Felçli hastalara çağın en son teknolojik uzay hissi veren yürütücü robotik cihazların alınması, yeni yeni polikliniklerin açılması, Engelli Hastaların Tedavi Dışı Zamanlarda Değerlendirilmesi Yönelik Projelerin hayata geçirilmesi, çeşitli aktivitelerle de hastaları en üst düzeyde moral motive etmeyi kendine misyon edinen Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine Türkiye’nin 81 vilayetinden talepte bulunan hastaların yanı sıra, son zamanlarda yurt dışı hastalarının talepleri de dikkat çekti.


Hastaneye müracaat edip tedavi olan ülkeler; ABD, Bulgaristan, Suriye, Almanya, Afganistan ve İran dan başvuruda bulunan bir çok hasta gerek ayaktan gerekse yatarak tedavisinin yapıldığı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine de diğer taraftan da ülke genelinden hasta kabulünün artarak devam ettiği görülüyor. Son olarak hastane yatak kapasitesinin 120 yatak kapasitesinden, inşaatı hızla devam eden 76 adet ek yatakla birlikte 196 yatak kapasitesine çıkarılması hastaneye olan ilginin daha da artacağı beklenmekte.


Hastaneye yurt dışından hasta kabulünde Kozaklı İlçesinin de olumlu manada etki ederek Kozaklı Kaplıcaları ile her zaman gündemde olması buna hastanedeki Tıbbi tedavinin yanında, termal havuz tedavisi ve Yürütücü Robotla Rehabilitasyonun da yapılması, hastaların tedavisi için çağın gerektirdiği modern cihazlarla donatılması ile birlikte Uluslararası Kongrelerinde yapılması ile birlikte, Hastane tanıtımı daha fazla yapılarak, ülkemiz ve tüm dünya ülkelerinden hastalarında daha fazla tercih sebebi olmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.