MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye’nin gidişatını hiç beğenmiyoruz

SİYASET 19.08.2019 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türkiye’nin gidişatını hiç beğenmiyoruz

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, ekonomik anlamda Türkiye’nin gidişatını hiç beğenmediklerini söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, ekonomik anlamda Türkiye’nin gidişatını hiç beğenmediklerini söyledi. Son olarak kurban bayramı öncesinde ve süresince vatandaşların büyük bir bölümünün kurban kesemez hale geldiğine bizzat şahit olduğunu ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de ekonomik manada sıkıntılı bir sürecin yaşandığını görüyoruz. Kurban bayramı öncesinde de vatandaşın kurban kesemez hale geldiğine bizzat şahit olduk. Yerel manada ilin yöneticilerinin vatandaşın gerçek gündemi dışında cadde süslemeleri ile zaman geçirdiğini görüp üzülüyoruz. Bu nereye kadar böyle gider bilinmez. Allah yardımcımız olsun” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, ekonomik anlamda Türkiye’nin gidişatını hiç beğenmediklerini söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, ekonomik anlamda Türkiye’nin gidişatını hiç beğenmediklerini söyledi.

Son olarak kurban bayramı öncesinde ve süresince vatandaşların büyük bir bölümünün kurban kesemez hale geldiğine bizzat şahit olduğunu ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de ekonomik manada sıkıntılı bir sürecin yaşandığını görüyoruz. Kurban bayramı öncesinde de vatandaşın kurban kesemez hale geldiğine bizzat şahit olduk. Yerel manada ilin yöneticilerinin vatandaşın gerçek gündemi dışında cadde süslemeleri ile zaman geçirdiğini görüp üzülüyoruz. Bu nereye kadar böyle gider bilinmez. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.