Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye’nin ilk Abbate VİP mağazası Nissara’da açıldı

NEVŞEHİR 21.12.2019 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türkiye’nin ilk Abbate VİP mağazası Nissara’da açıldı

Türkiye’nin ilk Abbate VİP mağazası Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen törenle açıldı.
  Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin ilk Abbate VİP mağazası hafta sonunda hizmete açıldı. Açılış programına İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan, Abbate Türkiye Distribütörü Tahir İşper ve davetliler katıldı.   Açılış sonrasında açıklamada bulunan Abbate VİP Türkiye Distribütörü Tahir İşper, “ Türkiye’de ilk Abbate VİP mağazamızı Nevşehir Nissara AVM’de açmış bulunuyoruz. Mağazamız Nevşehir’in değerine değer katacağına inanıyoruz. Birbirinden seçkin ürünlerimizin olacağı Abbate vİP mağazamızın açılışı ile birlikte çok sayıda misafirimiz geldi. Tabi ki bunlarla yetinmeyip mağazamız ürünlerine sürekli yeni ürünlerimizi de ekleyerek geniş bir kitleye hitap edeceğiz. Tüm Nevşehir halkımızı da mağazamıza bekliyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay’a, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir’e, Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan’a ve davetimze icap eden tüm Nevşehir halkına teşekkür ederim” dedi.
Türkiye’nin ilk Abbate VİP mağazası Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen törenle açıldı.

 

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin ilk Abbate VİP mağazası hafta sonunda hizmete açıldı. Açılış programına İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan, Abbate Türkiye Distribütörü Tahir İşper ve davetliler katıldı.

 

Açılış sonrasında açıklamada bulunan Abbate VİP Türkiye Distribütörü Tahir İşper, “ Türkiye’de ilk Abbate VİP mağazamızı Nevşehir Nissara AVM’de açmış bulunuyoruz. Mağazamız Nevşehir’in değerine değer katacağına inanıyoruz. Birbirinden seçkin ürünlerimizin olacağı Abbate vİP mağazamızın açılışı ile birlikte çok sayıda misafirimiz geldi. Tabi ki bunlarla yetinmeyip mağazamız ürünlerine sürekli yeni ürünlerimizi de ekleyerek geniş bir kitleye hitap edeceğiz. Tüm Nevşehir halkımızı da mağazamıza bekliyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay’a, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir’e, Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan’a ve davetimze icap eden tüm Nevşehir halkına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.