Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye’nin ünlü isimleri Kapadokya’da buluşuyor

GÜNCEL 28.11.2018 - 13:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye’nin ünlü isimleri Kapadokya’da buluşuyor

TÜRKONFED ve Kapadokya SİFED’in ortaklaşa düzenlediği “Kalkınma için yapısal reformlar paneli” Türkiye’nin ünlü isimlerini Kapadokya’da buluşturacak.
  Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Daha İyi Yargı Derneği ile Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (KAPADOKYA SİFED) ortaklaşa düzenlediği “Kalkınma için yapısal reformlar paneli” 30 Kasım 1 Aralık tarihlerinde Kapadokya’da yapılacak. Anatolian Houses’ta yapılacak panele Türkiye’nin önemli isimlerinden TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan, modacı Muammer Ketenci, gazeteci yazar Bengü Aslan, ressam İsmail Acar ve Nevşehir protokolü katılacak. TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ve Kapadokya SİFED Başkanı Habibe Başer’in açılış konuşmalarının ardından, moderatörlüğünü gazeteci yazar Bengü Arslan’ın yapacağı panelde, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Daha İyi Yargı Derneği Başkanı Mehmet Gün, ekonomist ve Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Emre Alkin panelist olarak konuşma yapacak. Panel daha sonra soru cevap şeklinde devam edecek. Panel, youtube’dan canlı yayınlanacak.
TÜRKONFED ve Kapadokya SİFED’in ortaklaşa düzenlediği “Kalkınma için yapısal reformlar paneli” Türkiye’nin ünlü isimlerini Kapadokya’da buluşturacak.

 

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Daha İyi Yargı Derneği ile Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (KAPADOKYA SİFED) ortaklaşa düzenlediği “Kalkınma için yapısal reformlar paneli” 30 Kasım 1 Aralık tarihlerinde Kapadokya’da yapılacak.

Anatolian Houses’ta yapılacak panele Türkiye’nin önemli isimlerinden TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan, modacı Muammer Ketenci, gazeteci yazar Bengü Aslan, ressam İsmail Acar ve Nevşehir protokolü katılacak.

TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ve Kapadokya SİFED Başkanı Habibe Başer’in açılış konuşmalarının ardından, moderatörlüğünü gazeteci yazar Bengü Arslan’ın yapacağı panelde, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Daha İyi Yargı Derneği Başkanı Mehmet Gün, ekonomist ve Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Emre Alkin panelist olarak konuşma yapacak.

Panel daha sonra soru cevap şeklinde devam edecek.

Panel, youtube’dan canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.