MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turnuvada şampiyon Çarşı Camii

İLÇELER 27.07.2019 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Turnuvada şampiyon Çarşı Camii

Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Acıgöl İlçe Müftülüğü öncülüğünde futbol turnuvası düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Acıgöl İlçe Müftülüğü öncülüğünde futbol turnuvası düzenlendi. 8 Takımın katıldığı turnuvada finale kalan Çarşı Camii ve Çayırlık Camii oldu. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Çarşı Camii Şampiyon oldu. Çayırlık Camii 2.ci olurken Mezarlı Camii 3. oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını ve forma hediyelerini İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Arslan verdi.
Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Acıgöl İlçe Müftülüğü öncülüğünde futbol turnuvası düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Acıgöl İlçe Müftülüğü öncülüğünde futbol turnuvası düzenlendi.


8 Takımın katıldığı turnuvada finale kalan Çarşı Camii ve Çayırlık Camii oldu. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Çarşı Camii Şampiyon oldu. Çayırlık Camii 2.ci olurken Mezarlı Camii 3. oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını ve forma hediyelerini İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Arslan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.