Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜROFED Başkan Yardımcısı Dinler, Bakan Ersoy ile görüştü

TURİZM 13.04.2020 - 19:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜROFED Başkan Yardımcısı Dinler, Bakan Ersoy ile görüştü

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmciler ile video konferansta görüştü.
  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy korona virüs ile mücadele kapsamında TÜROFED Yönetim Kurulu ile video konferansta turizmcilerin sıkıntılarını dinledi. Kapadokya bölgesini temsilen TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’inde katıldığı video konferansta Dinler, Kapadokya turizmcilerinin sıkıntılarını Bakan Ersoy’a anlatırken Bakan Ersoy turizmcilerin sıkıntılarını bildiklerini ve bu konuyla ilgili geniş kapsamlı çalışmalar yapacaklarını belirtti.   TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a turizmcilerin sıkıntılarını dinleyip çözüme kavuşturacakları için teşekkür etti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmciler ile video konferansta görüştü.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy korona virüs ile mücadele kapsamında TÜROFED Yönetim Kurulu ile video konferansta turizmcilerin sıkıntılarını dinledi. Kapadokya bölgesini temsilen TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’inde katıldığı video konferansta Dinler, Kapadokya turizmcilerinin sıkıntılarını Bakan Ersoy’a anlatırken Bakan Ersoy turizmcilerin sıkıntılarını bildiklerini ve bu konuyla ilgili geniş kapsamlı çalışmalar yapacaklarını belirtti.

 

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a turizmcilerin sıkıntılarını dinleyip çözüme kavuşturacakları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.