MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB Heyeti, NTSO Başkanı Parmaksız'ı Ziyaret Etti

TURİZM 06.08.2018 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜRSAB Heyeti, NTSO Başkanı Parmaksız'ı Ziyaret Etti

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Kapadokya Yöre Temsil Kurulu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.
  NTSO Başkan’ı Parmaksız, makamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Kapadokya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Aysel Atak ve kurul üyeleri ile bir araya geldi.   Ziyarette bölge turizmi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. TÜRSAB Kapadokya Yöre Temsil Kurulu’nun yeni yönetim kurulu olarak Başkan Parmaksız ile tanışmaya geldiklerini belirten Atak, Nevşehir’de turizmin gelişmesi için, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.   Başkan Atak ve kurul üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Parmaksız, bu ülke ve bu şehir için değer üretecek her projenin içinde olduk, bundan sonra da olacağız. Nevşehir’de turizmi geliştirmek için kurumlar ile iş birliğine hazırız dedi. Parmaksız ayrıca, “Kapadokya bölgesi bir dünya harikası, ancak kurumların bireysel çabaları bölgeyi hakkettiği konuma taşımakta yeterli olamamaktadır. Bu sebeple bütün paydaşların işbirliği içerisinde çalışması gerekmektedir. Kapadokya bölgesinin önemi ve güzelliği sebebiyle gerek tanıtımı gerekse korunması için bölgeye özel olarak Kapadokya Bölgesi Kanunu’nun çıkarılması gerekmektedir.” Dedi.   Başkan Parmaksız, TÜRSAB Kapadokya Yöre Temsil Kurulu’nun yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Kapadokya Yöre Temsil Kurulu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.

 

NTSO Başkan’ı Parmaksız, makamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Kapadokya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Aysel Atak ve kurul üyeleri ile bir araya geldi.

 

Ziyarette bölge turizmi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. TÜRSAB Kapadokya Yöre Temsil Kurulu’nun yeni yönetim kurulu olarak Başkan Parmaksız ile tanışmaya geldiklerini belirten Atak, Nevşehir’de turizmin gelişmesi için, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

 

Başkan Atak ve kurul üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Parmaksız, bu ülke ve bu şehir için değer üretecek her projenin içinde olduk, bundan sonra da olacağız. Nevşehir’de turizmi geliştirmek için kurumlar ile iş birliğine hazırız dedi. Parmaksız ayrıca, “Kapadokya bölgesi bir dünya harikası, ancak kurumların bireysel çabaları bölgeyi hakkettiği konuma taşımakta yeterli olamamaktadır. Bu sebeple bütün paydaşların işbirliği içerisinde çalışması gerekmektedir. Kapadokya bölgesinin önemi ve güzelliği sebebiyle gerek tanıtımı gerekse korunması için bölgeye özel olarak Kapadokya Bölgesi Kanunu’nun çıkarılması gerekmektedir.” Dedi.

 

Başkan Parmaksız, TÜRSAB Kapadokya Yöre Temsil Kurulu’nun yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.