MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tutuklu - Hükümlülere para gönderiminde EFT süreci

GÜNCEL 01.07.2020 - 10:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tutuklu - Hükümlülere para gönderiminde EFT süreci

Dünya genelinde ve Ülkemizde insan sağlığını tehdit eden korona virüsü salgını nedeniyle kişisel temasın azaltılması amacıyla, hükümlü ve tutuklu yakınlarının postanelere gitmeden banka hesabı üzerinden havale/eft yoluyla para aktarma işlemi sağlanmaya başlamıştı.
  NEVŞEHİR(MHA) Dünya genelinde ve Ülkemizde insan sağlığını tehdit eden korona virüsü salgını nedeniyle kişisel temasın azaltılması amacıyla, hükümlü ve tutuklu yakınlarının postanelere gitmeden banka hesabı üzerinden havale/eft yoluyla para aktarma işlemi sağlanmaya başlamıştı. Para gönderme işlemi aşağıdaki İban ve Hesap No'lara gönderilmesi gerektiği bildirildi.   Alıcı Adı Soyadı Kısmına: Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İBAN No: TR:21 0001 5001 5800 7310 1925 22 Hesap No: 158007310192522    Adına para yatırılacak hükümlü ve tutuklunun Adı Soyadı - T.C Kimlik Numarası- Yabancı uyruklu ise Yabancı kimlik numarası yazmaları gerekiyor.   Kurum tarafından geçici vadesiz emanet para aktarım hesabına yapılan aktarımlarının incelenmesi neticesinde, yukarıda talep edilen bilgilerin eksik girilmesi nedeniyle para gönderilen hükümlü/ tutuklunun net tespit edilememesi durumunda; gönderilen miktarın havale/ eft yapılan hesaba ya da kişiye, varsa banka tarafından kesilecek gönderim masrafları gönderilen paradan karşılanarak iade edileceği, Kurum tarafından yapılan inceleme neticesinde geçici vadesiz emanet para aktarım hesabına yapılan havale/ eft işleminde yer verilen açıklama neticesi tutuklu ve hükümlünün net tespiti halinde, tutuklu ve hükümlü adına kaydı yapılarak emanet para hesabına aktarılacak.
Dünya genelinde ve Ülkemizde insan sağlığını tehdit eden korona virüsü salgını nedeniyle kişisel temasın azaltılması amacıyla, hükümlü ve tutuklu yakınlarının postanelere gitmeden banka hesabı üzerinden havale/eft yoluyla para aktarma işlemi sağlanmaya başlamıştı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Dünya genelinde ve Ülkemizde insan sağlığını tehdit eden korona virüsü salgını nedeniyle kişisel temasın azaltılması amacıyla, hükümlü ve tutuklu yakınlarının postanelere gitmeden banka hesabı üzerinden havale/eft yoluyla para aktarma işlemi sağlanmaya başlamıştı. Para gönderme işlemi aşağıdaki İban ve Hesap No'lara gönderilmesi gerektiği bildirildi.

 

Alıcı Adı Soyadı Kısmına: Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İBAN No: TR:21 0001 5001 5800 7310 1925 22 Hesap No: 158007310192522 

 

Adına para yatırılacak hükümlü ve tutuklunun Adı Soyadı - T.C Kimlik Numarası- Yabancı uyruklu ise Yabancı kimlik numarası yazmaları gerekiyor.

 

Kurum tarafından geçici vadesiz emanet para aktarım hesabına yapılan aktarımlarının incelenmesi neticesinde, yukarıda talep edilen bilgilerin eksik girilmesi nedeniyle para gönderilen hükümlü/ tutuklunun net tespit edilememesi durumunda; gönderilen miktarın havale/ eft yapılan hesaba ya da kişiye, varsa banka tarafından kesilecek gönderim masrafları gönderilen paradan karşılanarak iade edileceği, Kurum tarafından yapılan inceleme neticesinde geçici vadesiz emanet para aktarım hesabına yapılan havale/ eft işleminde yer verilen açıklama neticesi tutuklu ve hükümlünün net tespiti halinde, tutuklu ve hükümlü adına kaydı yapılarak emanet para hesabına aktarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.