Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tütün ve alkol dairesi başkanlığından duyuru

NEVŞEHİR 28.09.2020 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tütün ve alkol dairesi başkanlığından duyuru

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bakanlık tütün ve alkol dairesi başkanlığının duyurusunu kamuoyu ile paylaştı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bakanlık tütün ve alkol dairesi başkanlığının duyurusunu kamuoyu ile paylaştı.     Duyuruda; "Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığınca, Yeni Çevrimiçi (online) Satış Belgesi Sistemine geçiş kapsamında, 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle yeni başvuru alımı durdurulmuş olup, 07 Eylül 2020 itibari ile de eski çevrimiçi satış belgesi sistemi kapatılmıştı. Yeni Çevrimiçi (online) Satış Belgesi Sistemi faaliyete geçirilmiş olup; yeni satış belgesi almak veya mevcut satış belgeleri üzerinde güncelleme yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın başvuru yapabilmesine tekrar imkan tanınmıştır.    Bakanlığımız İl ve İlçe Müdürlüklerinde satış belgesi işlemlerini yürütmekle yetkilendirilmiş personel, Bakanlığımız ağlarına bağlanmak için kullandıkları kullanıcı adları ve şifreler ile yeni çevrimiçi satış belgesi sistemine giriş yapabilecektir" denildi. 
Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bakanlık tütün ve alkol dairesi başkanlığının duyurusunu kamuoyu ile paylaştı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bakanlık tütün ve alkol dairesi başkanlığının duyurusunu kamuoyu ile paylaştı.  

 

Duyuruda; "Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığınca, Yeni Çevrimiçi (online) Satış Belgesi Sistemine geçiş kapsamında, 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle yeni başvuru alımı durdurulmuş olup, 07 Eylül 2020 itibari ile de eski çevrimiçi satış belgesi sistemi kapatılmıştı. Yeni Çevrimiçi (online) Satış Belgesi Sistemi faaliyete geçirilmiş olup; yeni satış belgesi almak veya mevcut satış belgeleri üzerinde güncelleme yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın başvuru yapabilmesine tekrar imkan tanınmıştır. 

 

Bakanlığımız İl ve İlçe Müdürlüklerinde satış belgesi işlemlerini yürütmekle yetkilendirilmiş personel, Bakanlığımız ağlarına bağlanmak için kullandıkları kullanıcı adları ve şifreler ile yeni çevrimiçi satış belgesi sistemine giriş yapabilecektir" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.