Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak Tarihe Geçti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2013 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak Tarihe Geçti

Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak mevcut kasabayı Gülşehir’e bağlı bir mahalleye çevirmeyi başaran ve tarihe geçen bir belediye başkanı olarak akıllarda her zaman kalacak gibi görünüyor. Tuzköy nüfusunu 2 Bin kişinin altına düşmesini adeta seyirci kalan Balak şimdi de gözünü Gülşehir Belediye Başkanlığı’na göz dikti. Tuzköy’de iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra son döneminde mevcut kasabayı Gülşehir ilçesine bağlı bir mahalle konumuna düşüren Balak Gülşehir’de vatandaşlardan tepki görüyor. Gülşehir halkı ile yapmış olduğumuz birebir görüşmelerin ardından Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak’ın kasabayı mahalleye çevirdikten sonra Gülşehir ilçesine nasıl belediye başkanlığı yapacak sorusunu merak ediyorlar. Gülşehir halkı bizler Nevşehir’in en büyük ilçelerinden bir tanesiyiz. Şuanda Tuzköy Kasabası artık bize bağlı bir mahalle konumuna geçti. Ümit Balak koskoca kasabayı mahalleye düşürdükten sonra Gülşehir ilçesini nasıl yönetecek merak ediyoruz demekle yetindiler. Bakalım Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak vatandaşların bu tepkisine nasıl bir cevap bulacak ve nasıl vatandaşları ikna edecek merak konusu olmaya devam edecek.  
Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak mevcut kasabayı Gülşehir’e bağlı bir mahalleye çevirmeyi başaran ve tarihe geçen bir belediye başkanı olarak akıllarda her zaman kalacak gibi görünüyor. Tuzköy nüfusunu 2 Bin kişinin altına düşmesini adeta seyirci kalan Balak şimdi de gözünü Gülşehir Belediye Başkanlığı’na göz dikti. Tuzköy’de iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra son döneminde mevcut kasabayı Gülşehir ilçesine bağlı bir mahalle konumuna düşüren Balak Gülşehir’de vatandaşlardan tepki görüyor. Gülşehir halkı ile yapmış olduğumuz birebir görüşmelerin ardından Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak’ın kasabayı mahalleye çevirdikten sonra Gülşehir ilçesine nasıl belediye başkanlığı yapacak sorusunu merak ediyorlar. Gülşehir halkı bizler Nevşehir’in en büyük ilçelerinden bir tanesiyiz. Şuanda Tuzköy Kasabası artık bize bağlı bir mahalle konumuna geçti. Ümit Balak koskoca kasabayı mahalleye düşürdükten sonra Gülşehir ilçesini nasıl yönetecek merak ediyoruz demekle yetindiler.
Bakalım Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak vatandaşların bu tepkisine nasıl bir cevap bulacak ve nasıl vatandaşları ikna edecek merak konusu olmaya devam edecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.