Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tuzköy ve Karacaşar, AK Parti diyor

SİYASET 10.02.2019 - 20:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tuzköy ve Karacaşar, AK Parti diyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ile birlikte Gülşehir’e adeta çıkartma yaptı.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi Gülşehir’in Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde adeta gövde gösterisi yaptı. Tuzköy ve Karacaşar mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti heyeti Gülşehir’de AK hizmetler için Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’ye destek istediler.    AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar açıklamasında, Gülşehir ilçemizin Tuzköy mahallesini ziyaret ederek hemşerilerimiz ile bir araya geldik. AK davamızın AK kadroları ile birlikte güçlü Türkiye’nin yarınları İçin Önce Millet Önce Memleket diyerek gönüllere girmeye, kucaklaşmaya devam ediyoruz. Tuzköy Mahallesi ziyaretimizin ardından ise Karacaşar Mahallemizde hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Omuz omuza, yan yana, gönül gönüle yürümeye ve var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında, “ Gülşehir ilçemizin Tuzköy ve Karacaşar Mahalleleri 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere hazır. 31 Mart’ta AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftçi ile Gülşehir yeniden özlediği hizmete kavuşacaktır” diye konuştu.   AK Parti milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “ 31 Mart’ta Gülşehir hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşacak. Gönül belediyeciliği ile Gülşehir kazanacak, Nevşehir kazanacak, büyüyen ve gelişen Türkiye kazanacak inşallah” şeklinde konuştu.   AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’de açıklamasında, “Bizlerin sevdası Gülşehir, Güzel günlere çok kısa bir zaman kaldı. Gülşehir’imizde gönül belediyeciliğimiz ile Gülşehir kazanacak” dedi.  
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ile birlikte Gülşehir’e adeta çıkartma yaptı.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi Gülşehir’in Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde adeta gövde gösterisi yaptı. Tuzköy ve Karacaşar mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti heyeti Gülşehir’de AK hizmetler için Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’ye destek istediler.

 

 AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar açıklamasında, Gülşehir ilçemizin Tuzköy mahallesini ziyaret ederek hemşerilerimiz ile bir araya geldik. AK davamızın AK kadroları ile birlikte güçlü Türkiye’nin yarınları İçin Önce Millet Önce Memleket diyerek gönüllere girmeye, kucaklaşmaya devam ediyoruz. Tuzköy Mahallesi ziyaretimizin ardından ise Karacaşar Mahallemizde hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Omuz omuza, yan yana, gönül gönüle yürümeye ve var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında, “ Gülşehir ilçemizin Tuzköy ve Karacaşar Mahalleleri 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere hazır. 31 Mart’ta AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftçi ile Gülşehir yeniden özlediği hizmete kavuşacaktır” diye konuştu.

 

AK Parti milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “ 31 Mart’ta Gülşehir hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşacak. Gönül belediyeciliği ile Gülşehir kazanacak, Nevşehir kazanacak, büyüyen ve gelişen Türkiye kazanacak inşallah” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’de açıklamasında, “Bizlerin sevdası Gülşehir, Güzel günlere çok kısa bir zaman kaldı. Gülşehir’imizde gönül belediyeciliğimiz ile Gülşehir kazanacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.