MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Uğural Resmi Başvuruyu Yaptı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2013 - 09:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Uğural Resmi Başvuruyu Yaptı

1974 doğumlu Bülent Uğural, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Ak Partinin Gençlik Kolları Kurucu Üyesi ve aynı zamanda Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttü.  Merkez İlçe başkanı Sayın Salih AÇIKGÖZ ‘ e verilmek üzere hazırlanan ve Uçhisar Belde Başkanı Sayın Tuncay SATILMIŞ ile birlikte Aday Adaylığı başvuru dosyasını teslim etti. Başkan Aday Adayı Bülent Uğural ‘ın AK PARTİ İl, İlçe ve Tüm Belde teşkilat mensuplarının göstermiş oldukları teveccüh için İlçe Başkanına teşekkür etti.    AK Parti Aday Adayı Bülent Uğural; “Gerek kişiliğim, gerekse Uçhisar halkına hizmet etme arzum üzerine bende taşın altına elimi sokmak ve güzel Beldemizi tarihi, doğası, kültürel varlıkları ile yaşanabilir bir kent yapmak için bu göreve talibim. Her zaman gurur duyduğum ve çatısı altında bulunduğum partimin neferi olarak çalışmaktan onur ve kıvanç duyacağım”  dedi.   AK Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, “ Aday arkadaşlarının hiçbirinin arasında birbiriyle koltuk yarışı içerisinde olmadığını, bu sürecin partiye hizmet etme yarışı olduğunu vurguladı.” Aday Adayı Arkadaşların AK Parti'nin Nevşehir’de var oluşuna çok büyük katkıları olduğunu hatırlattı.  Bunun üzerine Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Bülent Uğural ise “ Biz diğer partilerde olduğu gibi birbirimize çelme takan, kırıcı sözler söyleyen bir parti değiliz. Buna emin olun ki, hiçbir aday arkadaşımın birbirleriyle yarış yapacak gibi bir niyetlerinin olmadığını ve tek hedefin daha iyi hizmet olacağını belirtti.”    Merkez İlçe Başkanlığı makamında başvuru sonrası Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı, Sayın Mahmut Uluer ve İstanbul’da yaşayan Nevşehirliler Dernek Başkanı Mustafa Şen ve beraberindekiler Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Bülent Uğural ve beraberindekiler ile bir süre sohbet ettiler. 
1974 doğumlu Bülent Uğural, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Ak Partinin Gençlik Kolları Kurucu Üyesi ve aynı zamanda Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttü.  Merkez İlçe başkanı Sayın Salih AÇIKGÖZ ‘ e verilmek üzere hazırlanan ve Uçhisar Belde Başkanı Sayın Tuncay SATILMIŞ ile birlikte Aday Adaylığı başvuru dosyasını teslim etti. Başkan Aday Adayı Bülent Uğural ‘ın AK PARTİ İl, İlçe ve Tüm Belde teşkilat mensuplarının göstermiş oldukları teveccüh için İlçe Başkanına teşekkür etti. 
 
AK Parti Aday Adayı Bülent Uğural; “Gerek kişiliğim, gerekse Uçhisar halkına hizmet etme arzum üzerine bende taşın altına elimi sokmak ve güzel Beldemizi tarihi, doğası, kültürel varlıkları ile yaşanabilir bir kent yapmak için bu göreve talibim. Her zaman gurur duyduğum ve çatısı altında bulunduğum partimin neferi olarak çalışmaktan onur ve kıvanç duyacağım”  dedi.
 
AK Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, “ Aday arkadaşlarının hiçbirinin arasında birbiriyle koltuk yarışı içerisinde olmadığını, bu sürecin partiye hizmet etme yarışı olduğunu vurguladı.” Aday Adayı Arkadaşların AK Parti'nin Nevşehir’de var oluşuna çok büyük katkıları olduğunu hatırlattı.  Bunun üzerine Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Bülent Uğural ise “ Biz diğer partilerde olduğu gibi birbirimize çelme takan, kırıcı sözler söyleyen bir parti değiliz. Buna emin olun ki, hiçbir aday arkadaşımın birbirleriyle yarış yapacak gibi bir niyetlerinin olmadığını ve tek hedefin daha iyi hizmet olacağını belirtti.” 
 
Merkez İlçe Başkanlığı makamında başvuru sonrası Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı, Sayın Mahmut Uluer ve İstanbul’da yaşayan Nevşehirliler Dernek Başkanı Mustafa Şen ve beraberindekiler Uçhisar Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Bülent Uğural ve beraberindekiler ile bir süre sohbet ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.