Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SÜSLÜ ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 18:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SÜSLÜ ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na müracaat ederek Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlık seçiminde Uçhisar'dan aday adaylık başvurusunu yapan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü inşallah kasabamız için hayırlı olur dedi. Süslü, '' Hepinimiz bildiği üzere ilimizin güzide beldelerinden bir tanesi olan Uçhisar Kasabamızda bir dönem belediye başkanlık görevini yaptım. İnşallah ikinci dönem belediye başkanlık seçimlerinde de partimizi ve halkımız bana bir kere daha göreve layık görürler. Uçhisar Kasabamızda ilk dönem yaptığımız işleri ve yapacağımız işleri tamamlayıp kasabamızı Kapadokya Bölgesinin göz bebeği haline getireceğiz''dedi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye hayırlı olması dileklerin de bulundu. Açıkgöz,'' Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezimiz tarafından 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının başlayacağı açıklanmıştı. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak bizlerde belediye başkan aday adaylarının başvurularını alıyoruz. Umut ediyorum ki tüm aday adaylarımız için hayırlısı nasip olur. Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü'ye de bu süreçte başarılar diliyorum''dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na müracaat ederek Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlık seçiminde Uçhisar'dan aday adaylık başvurusunu yapan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü inşallah kasabamız için hayırlı olur dedi. Süslü, '' Hepinimiz bildiği üzere ilimizin güzide beldelerinden bir tanesi olan Uçhisar Kasabamızda bir dönem belediye başkanlık görevini yaptım. İnşallah ikinci dönem belediye başkanlık seçimlerinde de partimizi ve halkımız bana bir kere daha göreve layık görürler. Uçhisar Kasabamızda ilk dönem yaptığımız işleri ve yapacağımız işleri tamamlayıp kasabamızı Kapadokya Bölgesinin göz bebeği haline getireceğiz''dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye hayırlı olması dileklerin de bulundu. Açıkgöz,'' Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezimiz tarafından 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının başlayacağı açıklanmıştı. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak bizlerde belediye başkan aday adaylarının başvurularını alıyoruz. Umut ediyorum ki tüm aday adaylarımız için hayırlısı nasip olur. Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü'ye de bu süreçte başarılar diliyorum''dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.