MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SÜSLÜ BUGÜN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPIYOR

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 14:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SÜSLÜ BUGÜN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPIYOR

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mart 2014'de yapılacak olan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na yapacak. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ikinci dönemde Uçhisar için hali hazır projelerini tamamlamak ve Uçhisar Beldesini Kapadokya'nın gözbebeği yapacağım yolu ile çıkmış olduğu bu yolda ikinci kez belediye başkanlık döneminde projelerini tamamlamak istiyor. Bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda resmi aday adaylık başvurusunu yapacak olan Belediye Başkanı Osman Süslü'nün önümüzde ki günlerde basın toplantısı yapması bekleniyor. 
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Mart 2014'de yapılacak olan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na yapacak.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ikinci dönemde Uçhisar için hali hazır projelerini tamamlamak ve Uçhisar Beldesini Kapadokya'nın gözbebeği yapacağım yolu ile çıkmış olduğu bu yolda ikinci kez belediye başkanlık döneminde projelerini tamamlamak istiyor.
Bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda resmi aday adaylık başvurusunu yapacak olan Belediye Başkanı Osman Süslü'nün önümüzde ki günlerde basın toplantısı yapması bekleniyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.