Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Park Alanlarını Yeşillendiriyor‏

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2015 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Park Alanlarını Yeşillendiriyor‏

Uçhisar Belediyesi park alanlarını yeşillendiriyor Uçhisar Belediyesi kasaba genelindeki parklarda bakım, onarım ve yeşillendirme çalışması başlattı. Belediye ekipleri fidan dikimi, ağaç budaması ve parklarda bakım onarım çalışmalarına hız kazandırdı. İlkbaharın gelmesiyle birlikte park ve bahçelerde düzenleme ve yenilenme hazırlıklarına başlayan Uçhisar Belediyesi, yeşil alanlarda da çapa çalışması yaparak bitkilerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için gerekli hazırlıklara başladı. Çalışmalarını sürdüren ekipleri denetleyen ve fidan diken Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kasabamız uygulama imar planı dahilinde bulunan yaklaşık 20 adet park alanında ağaçlandırma ve bakım çalışmalarına başladık. Toplam 2200 adet fidanı toprakla buluşturacağız. Uçhisar’ı park ve bahçeleriyle vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif alacağı bir kasaba haline dönüştürmeyi hedefliyoruz.” Çalışmalar kapsamında kuruyan fidanlar yenileniyor, fidan dipleri temizleniyor, yeşil alanların bakımı ve ağaç budama çalışmaları yapılıyor. Uçhisar’da ıhlamur, karaçam, sedir türünde ağaç dikim çalışmalarını sürdüren Uçhisar Belediyesi, çalışmalarına son hızla devam ediyor.
Uçhisar Belediyesi park alanlarını yeşillendiriyor Uçhisar Belediyesi kasaba genelindeki parklarda bakım, onarım ve yeşillendirme çalışması başlattı. Belediye ekipleri fidan dikimi, ağaç budaması ve parklarda bakım onarım çalışmalarına hız kazandırdı. İlkbaharın gelmesiyle birlikte park ve bahçelerde düzenleme ve yenilenme hazırlıklarına başlayan Uçhisar Belediyesi, yeşil alanlarda da çapa çalışması yaparak bitkilerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için gerekli hazırlıklara başladı.
Çalışmalarını sürdüren ekipleri denetleyen ve fidan diken Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kasabamız uygulama imar planı dahilinde bulunan yaklaşık 20 adet park alanında ağaçlandırma ve bakım çalışmalarına başladık. Toplam 2200 adet fidanı toprakla buluşturacağız. Uçhisar’ı park ve bahçeleriyle vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif alacağı bir kasaba haline dönüştürmeyi hedefliyoruz.”
Çalışmalar kapsamında kuruyan fidanlar yenileniyor, fidan dipleri temizleniyor, yeşil alanların bakımı ve ağaç budama çalışmaları yapılıyor. Uçhisar’da ıhlamur, karaçam, sedir türünde ağaç dikim çalışmalarını sürdüren Uçhisar Belediyesi, çalışmalarına son hızla devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.