MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisarlı Taekwondocular’ın Şampiyonluk Başarısı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2014 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisarlı Taekwondocular’ın Şampiyonluk Başarısı

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 59 Kg. da Türkiye Şampiyonu olan Şeyma Satılmış ve 52 Kg. da Türkiye Şampiyonu olan İpek Çidem Uçhisar’ın gururu oldular. Belediye Başkanı Osman Süslü, Milli Takım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Recep Işık ve Nevşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Taekwondo Antrenörü Nuray Satılmış’ ı da başarılarından dolayı tebrik etti. Belediye Başkanı Osman Süslü, başarılarından dolayı sporculara ve antrenörlerine altın hediye etti. Şeyma Satılmış ve İpek Çidem 6-13 Şubat 2014 tarihleri arasında İsveç’te yapılacak Uluslararası İsveç Open (Açık) Taekwondo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar. 
Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 59 Kg. da Türkiye Şampiyonu olan Şeyma Satılmış ve 52 Kg. da Türkiye Şampiyonu olan İpek Çidem Uçhisar’ın gururu oldular. Belediye Başkanı Osman Süslü, Milli Takım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Recep Işık ve Nevşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Taekwondo Antrenörü Nuray Satılmış’ ı da başarılarından dolayı tebrik etti. Belediye Başkanı Osman Süslü, başarılarından dolayı sporculara ve antrenörlerine altın hediye etti.

Şeyma Satılmış ve İpek Çidem 6-13 Şubat 2014 tarihleri arasında İsveç’te yapılacak Uluslararası İsveç Open (Açık) Taekwondo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.