Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üçgüzeller önünde mangal keyfi tepki çekti

TURİZM 25.05.2021 - 10:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üçgüzeller önünde mangal keyfi tepki çekti

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Üçgüzeller önünde iki kafadarın mangal yaparak poz vermesi tepkilere neden oldu.
  Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Üç güzeller önünde mangal keyfi yapan 2 gencin o fotoğrafı sosyal medyada paylaşması sonrası büyük tepki geldi. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan gençler fotoğrafa not olarak da “Ölmeden önce gezilecek yerler listesinden Nevşehir’i eledik” sözlerini paylaştı.   Dünyaca ünlü Üç güzeller önünde ve ahşap yürüme yolunda yapılan bu mangal keyfi yetkililerin gözünden nasıl gözden kaçtığı ise merak konusu oldu.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Üçgüzeller önünde iki kafadarın mangal yaparak poz vermesi tepkilere neden oldu.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Üç güzeller önünde mangal keyfi yapan 2 gencin o fotoğrafı sosyal medyada paylaşması sonrası büyük tepki geldi. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan gençler fotoğrafa not olarak da “Ölmeden önce gezilecek yerler listesinden Nevşehir’i eledik” sözlerini paylaştı.

 

Dünyaca ünlü Üç güzeller önünde ve ahşap yürüme yolunda yapılan bu mangal keyfi yetkililerin gözünden nasıl gözden kaçtığı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.