Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Karaaslan 38 Kent TV'nin Konuğu Olacak

BELEDİYELER 24.09.2018 - 17:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediye Başkanı Karaaslan 38 Kent TV'nin Konuğu Olacak

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan 38 Kent TV tarafından yayınlanan programa canlı yayın konuğu olarak katılacak.
  Kayseri’de yayın yapan 38 Kent TV tarafından 26 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak programa Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan canlı yayın konuğu olarak katılacak. Uçhisar’dan canlı olarak yayınlanacak olan programda Belediye Başkanı Ali Karaaslan bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatacakken bundan sonra Uçhisar’da yapılması planlanan projeleri anlatacak.   Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın katılacağı program 26 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan 38 Kent TV tarafından yayınlanan programa canlı yayın konuğu olarak katılacak.

 

Kayseri’de yayın yapan 38 Kent TV tarafından 26 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak programa Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan canlı yayın konuğu olarak katılacak. Uçhisar’dan canlı olarak yayınlanacak olan programda Belediye Başkanı Ali Karaaslan bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatacakken bundan sonra Uçhisar’da yapılması planlanan projeleri anlatacak.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın katılacağı program 26 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.