Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’den Kurban Bayramı hediyesi

BELEDİYELER 18.07.2021 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’den Kurban Bayramı hediyesi

Uçhisar Belediyesi Kültür Yayınlarından-2- “Antik Çağ’dan Günümüze Uçhisar Kapadokya” baskıya girdi.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün talimatlarıyla uzun araştırmalar ve incelemeler sonucu oluşturulan bu yeni çalışmada gelişmiş bir turizm merkezi olan Uçhisar’ın tarih öncesi dönemden günümüze kadar uzanan tarihi ve kültürü hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Tarih, bilgi ve bilinci olmadan geçmişi anlamak da gerekli dersleri çıkartmak da, sağlıklı bir gelecek inşa etmek de mümkün değildir. Sağlam bir gelecek ancak geçmişi anlamakla mümkün olmaktadır. Bu yüzden kasabamız hakkında ilk kez bilimsel verilerle birinci elden ana kaynaklarla ve geniş bir fotoğraf arşivi ile hazırlanan bu kitap gelecek nesillere emanetimizdir. Bu değerli kitabı Kurban Bayramı vesilesiyle evlerinize ulaştırmayı planlıyoruz. Güzel bir bayram geçirmenizi temenni eder; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım ” dedi.  
Uçhisar Belediyesi Kültür Yayınlarından-2- “Antik Çağ’dan Günümüze Uçhisar Kapadokya” baskıya girdi.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün talimatlarıyla uzun araştırmalar ve incelemeler sonucu oluşturulan bu yeni çalışmada gelişmiş bir turizm merkezi olan Uçhisar’ın tarih öncesi dönemden günümüze kadar uzanan tarihi ve kültürü hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.


Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Tarih, bilgi ve bilinci olmadan geçmişi anlamak da gerekli dersleri çıkartmak da, sağlıklı bir gelecek inşa etmek de mümkün değildir. Sağlam bir gelecek ancak geçmişi anlamakla mümkün olmaktadır. Bu yüzden kasabamız hakkında ilk kez bilimsel verilerle birinci elden ana kaynaklarla ve geniş bir fotoğraf arşivi ile hazırlanan bu kitap gelecek nesillere emanetimizdir. Bu değerli kitabı Kurban Bayramı vesilesiyle evlerinize ulaştırmayı planlıyoruz. Güzel bir bayram geçirmenizi temenni eder; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım ” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.