Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’nün turizm yenileme başarısı

TURİZM 21.08.2020 - 21:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’nün turizm yenileme başarısı

Uçhisar Kasabası Derebağ-Cevizli bağı mevkiinde mülkiyeti hazineye ait 15825 parsel üzerinde bulunan 11 adet dükkan 5 yıl süre ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünden, Uçhisar Belediyesi tarafınca kiralandı.
  Uçhisar Kasabası Derebağ-Cevizli bağı mevkiinde mülkiyeti hazineye ait 15825 parsel üzerinde bulunan 11 adet dükkan  5 yıl süre ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünden, Uçhisar Belediyesi tarafınca kiralandı. Hediyelik eşya satış yeri statüsünde nitelendirilen dükkanların cevizli esnafına kiralanarak faaliyete başlaması düşünülüyor.   Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımına Aralık 2019 da başladığımız, bölgenin görsel yapısına uygun olarak tasarlanan ve turizm potansiyelini arttıracağı için oldukça önemli olan Cevizli-Derebağ projesini tamamladık. Başta esnafımız olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu projenin tamamlanma sürecinde Başta Sayın Valimiz İnci Sezer Becel’e, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe’ye İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gürbüz Dinç’e projeye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Kasabası Derebağ-Cevizli bağı mevkiinde mülkiyeti hazineye ait 15825 parsel üzerinde bulunan 11 adet dükkan 5 yıl süre ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünden, Uçhisar Belediyesi tarafınca kiralandı.

 

Uçhisar Kasabası Derebağ-Cevizli bağı mevkiinde mülkiyeti hazineye ait 15825 parsel üzerinde bulunan 11 adet dükkan  5 yıl süre ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünden, Uçhisar Belediyesi tarafınca kiralandı. Hediyelik eşya satış yeri statüsünde nitelendirilen dükkanların cevizli esnafına kiralanarak faaliyete başlaması düşünülüyor.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımına Aralık 2019 da başladığımız, bölgenin görsel yapısına uygun olarak tasarlanan ve turizm potansiyelini arttıracağı için oldukça önemli olan Cevizli-Derebağ projesini tamamladık. Başta esnafımız olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu projenin tamamlanma sürecinde Başta Sayın Valimiz İnci Sezer Becel’e, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe’ye İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gürbüz Dinç’e projeye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.