MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, Turizm Haftası mesajı yayımladı

TURİZM 16.04.2019 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, Turizm Haftası mesajı yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü şunları kaydetti;    “Turizm, ekonomik kalkınmaya çok büyük bir katkısı olan, tüm dünyada hızla gelişen ve genişleyen sektörlerin başında gelmektedir. Bilindiği üzere Kapadokya bölgemiz dört mevsim turizminin yaygın olduğu, Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerindendir. Farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşadığı şehrimizde görülmeye değer nice doğa harikası mekânlar bulunmaktadır. Kapadokya; doğal, tarihi ve kültürel mirasa sahip Dünya’nın görülmesi gereken en gözde bölgesidir.  Uçhisarımızı ve bölgemizi Dünya’ya tanıtıp turizm sektöründe istenilen bir seviyeye ulaştırmak, layık olduğu güzellik ve refah düzeyine yükseltmek amacıyla şehrimizde turizm sektöründe yer alan kişi ve kurumların güzel bir sezon geçirmeleri dileğiyle Turizm Haftasını kutluyorum.”
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü şunları kaydetti;

 

 “Turizm, ekonomik kalkınmaya çok büyük bir katkısı olan, tüm dünyada hızla gelişen ve genişleyen sektörlerin başında gelmektedir. Bilindiği üzere Kapadokya bölgemiz dört mevsim turizminin yaygın olduğu, Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerindendir. Farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşadığı şehrimizde görülmeye değer nice doğa harikası mekânlar bulunmaktadır. Kapadokya; doğal, tarihi ve kültürel mirasa sahip Dünya’nın görülmesi gereken en gözde bölgesidir.  Uçhisarımızı ve bölgemizi Dünya’ya tanıtıp turizm sektöründe istenilen bir seviyeye ulaştırmak, layık olduğu güzellik ve refah düzeyine yükseltmek amacıyla şehrimizde turizm sektöründe yer alan kişi ve kurumların güzel bir sezon geçirmeleri dileğiyle Turizm Haftasını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.