MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri İçin Şerbet Dağıttı

GÜNCEL 13.07.2018 - 17:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri İçin Şerbet Dağıttı

Uçhisar Belediyesi 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için şerbet ve kek ikramında bulundu.
  Uçhisar Belediyesi, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Cuma namazı çıkışında Lütfiye Hatun Cami, Teşvikiye Cami, Kaya Cami ve Çubuk Camide şerbet ve kek ikramında bulundu.   İkramlar için teşekkürlerini dile getiren vatandaşlar “Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini daim eylesin, şehitlerimize rahmet eylesin. Devletimize zeval gelmesin.” dileklerinde bulundular.   Başkan Karaaslan “15 Temmuz Türk Milleti olarak tek yürek olduğumuzda, yenilmeyeceğimizin ispatıdır. Vatanımız için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.   Allah devletimizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini bozmasın.”dedi.
Uçhisar Belediyesi 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için şerbet ve kek ikramında bulundu.

 

Uçhisar Belediyesi, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Cuma namazı çıkışında Lütfiye Hatun Cami, Teşvikiye Cami, Kaya Cami ve Çubuk Camide şerbet ve kek ikramında bulundu.

 

İkramlar için teşekkürlerini dile getiren vatandaşlar “Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini daim eylesin, şehitlerimize rahmet eylesin. Devletimize zeval gelmesin.” dileklerinde bulundular.

 

Başkan Karaaslan “15 Temmuz Türk Milleti olarak tek yürek olduğumuzda, yenilmeyeceğimizin ispatıdır. Vatanımız için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

 

Allah devletimizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini bozmasın.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.