MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Aşure İkramında Bulundu

BELEDİYELER 21.09.2018 - 18:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Aşure İkramında Bulundu

Uçhisar Belediyesi tarafından kasaba içerisinde bulunan camilerde Cuma namazı çıkışı aşure ikram edildi.
  Uçhisar Belediyesi, Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışında vatandaşlara Uçhisar Lütfiye Hatun (Merkez) Cami, Harem (Çubuk) Cami, Ömer Faruk (Kaya)Cami, Nevşehir yolu Teşvikiye Cami, Hacı Ömer Ağa (Han)Cami, Hacı Ali Ağa (Tekelli Mahalle)Cami, Karamanoğlu (Dutlu) Cami, Emine Hatun (Aşağı Mahalle) Cami’lerinde aşure ikramında bulundu.   Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan “Hemşehrilerimizle bir arada olmak ve Muharrem ayının feyz ve bereketini paylaşmak adına güzel bir etkinlik içerisindeydik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Muharrem ayını yürekten kutluyorum. Dağıtılan aşurelerin bolluk, bereket getirmesini ve paylaşmaya vesile olmasını dilerim.”dedi.
Uçhisar Belediyesi tarafından kasaba içerisinde bulunan camilerde Cuma namazı çıkışı aşure ikram edildi.

 

Uçhisar Belediyesi, Muharrem Ayı münasebetiyle Cuma namazı çıkışında vatandaşlara Uçhisar Lütfiye Hatun (Merkez) Cami, Harem (Çubuk) Cami, Ömer Faruk (Kaya)Cami, Nevşehir yolu Teşvikiye Cami, Hacı Ömer Ağa (Han)Cami, Hacı Ali Ağa (Tekelli Mahalle)Cami, Karamanoğlu (Dutlu) Cami, Emine Hatun (Aşağı Mahalle) Cami’lerinde aşure ikramında bulundu.

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan “Hemşehrilerimizle bir arada olmak ve Muharrem ayının feyz ve bereketini paylaşmak adına güzel bir etkinlik içerisindeydik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Muharrem ayını yürekten kutluyorum. Dağıtılan aşurelerin bolluk, bereket getirmesini ve paylaşmaya vesile olmasını dilerim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.