Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

BELEDİYELER 29.08.2019 - 14:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Uçhisar Belediyesi ekipleri, mevsimsel kaynaklı artan sinek ve çeşitli haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.
  Uçhisar  Belediyesi ekipleri, mevsimsel kaynaklı artan sinek ve çeşitli haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.   Hava sıcaklıklarının ve yağışların olduğu bu dönemde karasinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama faaliyetlerine tam zamanlı olarak devam eden belediye ekipleri, insan sağlığına uygun ve doğanın dengesini bozmayacak ilaçlar kullanıyor.   Ahır,çöp konteynırları başta olmak üzere başlatılan ilaçlama faaliyetleri ile vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak ve haşerelerle bulaşan hastalıkların önüne geçilmesi planlanıyor. 
Uçhisar Belediyesi ekipleri, mevsimsel kaynaklı artan sinek ve çeşitli haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

 

Uçhisar  Belediyesi ekipleri, mevsimsel kaynaklı artan sinek ve çeşitli haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

 

Hava sıcaklıklarının ve yağışların olduğu bu dönemde karasinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama faaliyetlerine tam zamanlı olarak devam eden belediye ekipleri, insan sağlığına uygun ve doğanın dengesini bozmayacak ilaçlar kullanıyor.

 

Ahır,çöp konteynırları başta olmak üzere başlatılan ilaçlama faaliyetleri ile vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak ve haşerelerle bulaşan hastalıkların önüne geçilmesi planlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.