Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Kasaba Halkına İftar Yemeği Verdi

BELEDİYELER 04.06.2018 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Kasaba Halkına İftar Yemeği Verdi

Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde kurulan sofrada kasaba halkına iftar yemeği verildi.
  Uçhisar Belediyesi tarafından Uçhisar Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, MHP Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Savaş Benli, İl Yönetim Kurulu üyemiz Cengizhan Orhan,MHP Teşkilatı, MHP Kadın Kolları Teşkilatı, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları adına Başkan Karaaslan’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.   Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan yaptığı konuşmada,” Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan on bir ayın sultanı mübarek ramazan-ı şeriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin, katlanarak devam etmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez. Uçhisar Belediyesi olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz herkese bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Düzenlenen iftar yemeği sonrasında Mevlüt Urgun tarafından dua edildi.
Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde kurulan sofrada kasaba halkına iftar yemeği verildi.

 

Uçhisar Belediyesi tarafından Uçhisar Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, MHP Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Savaş Benli, İl Yönetim Kurulu üyemiz Cengizhan Orhan,MHP Teşkilatı, MHP Kadın Kolları Teşkilatı, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları adına Başkan Karaaslan’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan yaptığı konuşmada,” Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azad olan on bir ayın sultanı mübarek ramazan-ı şeriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin, katlanarak devam etmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez. Uçhisar Belediyesi olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz herkese bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Düzenlenen iftar yemeği sonrasında Mevlüt Urgun tarafından dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.