MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Personeli Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi

BELEDİYELER 20.03.2017 - 15:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Personeli Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi

Uçhisar Belediyesi personeli, Tandırevi Restoran ve Göreme Onyx’in sahibi Ziya Daşdeler’in ev sahipliğinde Uçhisar Tandırevi Restoran’da gerçekleşen öğle yemeğinde moral ve motivasyon tazelemek için bir araya geldi.
  Uçhisar Belediyesi personeli, Tandırevi Restoran ve Göreme Onyx’in sahibi Ziya Daşdeler’in ev sahipliğinde Uçhisar Tandırevi Restoran’da gerçekleşen öğle yemeğinde moral ve motivasyon tazelemek için bir araya geldi. Öğle yemeğine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve Uçhisar Belediyesi’nin tüm personeli katıldı.   Yemek organizasyonu öncesi konuşma yapan Başkan Karaaslan, “Uçhisar Belediyesi olarak yoğun geçen bir kış çalışma dönemini geride bıraktık. Yeni ve kışa göre daha yoğun bir çalışma sezonuna girdiğimiz şu günlerde personelimizin moral ve motivasyonunu daha üst seviyede çıkarmak adına bir yemek organizasyonu düzenledik. Sezona daha moralli daha istekli girerek çalışma başarısını artıracağımıza inanıyorum.” dedi.   Moral ve motivasyon yemeğine katılan Uçhisar Belediyesi personeli, yemek organizasyonu sonrasında Başkan Karaaslan’a ve Daşdeler’e teşekkürlerini ilettiler. 
Uçhisar Belediyesi personeli, Tandırevi Restoran ve Göreme Onyx’in sahibi Ziya Daşdeler’in ev sahipliğinde Uçhisar Tandırevi Restoran’da gerçekleşen öğle yemeğinde moral ve motivasyon tazelemek için bir araya geldi.

 

Uçhisar Belediyesi personeli, Tandırevi Restoran ve Göreme Onyx’in sahibi Ziya Daşdeler’in ev sahipliğinde Uçhisar Tandırevi Restoran’da gerçekleşen öğle yemeğinde moral ve motivasyon tazelemek için bir araya geldi. Öğle yemeğine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve Uçhisar Belediyesi’nin tüm personeli katıldı.

 

Yemek organizasyonu öncesi konuşma yapan Başkan Karaaslan, “Uçhisar Belediyesi olarak yoğun geçen bir kış çalışma dönemini geride bıraktık. Yeni ve kışa göre daha yoğun bir çalışma sezonuna girdiğimiz şu günlerde personelimizin moral ve motivasyonunu daha üst seviyede çıkarmak adına bir yemek organizasyonu düzenledik. Sezona daha moralli daha istekli girerek çalışma başarısını artıracağımıza inanıyorum.” dedi.

 

Moral ve motivasyon yemeğine katılan Uçhisar Belediyesi personeli, yemek organizasyonu sonrasında Başkan Karaaslan’a ve Daşdeler’e teşekkürlerini ilettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.