Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi Su Hattı Bakım Çalışmalarına Başladı

BELEDİYELER 02.08.2016 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesi Su Hattı Bakım Çalışmalarına Başladı

Uçhisar Belediyesi kasaba içerisinde su hattı bakım çalışmalarına başladı.
  Uçhisar Belediyesi kasaba içerisinde su hattı bakım çalışmalarına başladı.   Uçhisar Belediyesi, Karakum Mevkii’nde başlattığı yol döşeme çalışmalarına devam ederken, Yukarı Mahalle, Karakum Caddesi, Ihlamur Sokak, Alaçam Sokak, Ardıç Sokak, Ceviz Sokak, Akasya Sokak, Kayısı Sokak, Meşe Sokak, 1. Özal Sokak, Papatya Sokak, 5. Özal Sokak ve Kiraz Sokak’ta su hattı yapım işine başladı. 17 bin metrekare kilit parke taş döşenecek ve 3 bin 200 metrekare bordür taşı döşenecek olan sokaklarda, toplam 2 bin 500 metre uzunluğunda su hattı çekiliyor.   Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan; “Karakum Mevkii’nde geçmiş yıllarda yapılan 18. Madde uygulaması sonucu oluşan parsellerde yapılaşmanın artması sebebi ile yeni su hattına ihtiyaç duyulmuştur. Su hattı bulunmayan parsellere de yeni su hattı çekiliyor. Belediye ekiplerimizce yapılan su hattı çalışmaları tamamlandıktan sonra, her parselin su bağlantı sorunu tamamen giderilmiş olacaktır. En kısa zamanda tamamlanacak çalışmalarımızla Karakum mevkii’nin uzun vadede yol ve su sorunu kalmayacaktır” dedi.
Uçhisar Belediyesi kasaba içerisinde su hattı bakım çalışmalarına başladı.

 

Uçhisar Belediyesi kasaba içerisinde su hattı bakım çalışmalarına başladı.

 

Uçhisar Belediyesi, Karakum Mevkii’nde başlattığı yol döşeme çalışmalarına devam ederken, Yukarı Mahalle, Karakum Caddesi, Ihlamur Sokak, Alaçam Sokak, Ardıç Sokak, Ceviz Sokak, Akasya Sokak, Kayısı Sokak, Meşe Sokak, 1. Özal Sokak, Papatya Sokak, 5. Özal Sokak ve Kiraz Sokak’ta su hattı yapım işine başladı. 17 bin metrekare kilit parke taş döşenecek ve 3 bin 200 metrekare bordür taşı döşenecek olan sokaklarda, toplam 2 bin 500 metre uzunluğunda su hattı çekiliyor.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan; “Karakum Mevkii’nde geçmiş yıllarda yapılan 18. Madde uygulaması sonucu oluşan parsellerde yapılaşmanın artması sebebi ile yeni su hattına ihtiyaç duyulmuştur. Su hattı bulunmayan parsellere de yeni su hattı çekiliyor. Belediye ekiplerimizce yapılan su hattı çalışmaları tamamlandıktan sonra, her parselin su bağlantı sorunu tamamen giderilmiş olacaktır. En kısa zamanda tamamlanacak çalışmalarımızla Karakum mevkii’nin uzun vadede yol ve su sorunu kalmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.