Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesinde Toplu Sözleşme Sevinci

BELEDİYELER 28.11.2016 - 08:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Belediyesinde Toplu Sözleşme Sevinci

Uçhisar Belediyesi’nde daimi işçi kadrosunda çalışan tüm personel için belediye ve Belediye-İş sendikası arasında işçi toplu sözleşmesi yenilendi.
  Uçhisar Belediyesi’nde daimi işçi kadrosunda çalışan tüm personel için belediye ve Belediye-İş sendikası arasında işçi toplu sözleşmesi yenilendi. İşçilerin özlük haklarının iyileştirildiği toplu sözleşme, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngören arasında imzalandı. İmzalanan 3 yıllık sözleşmeyle birlikte Uçhisar Belediyesi’nde görev yapan işçiler, 2017 yılından itibaren ilk yıl için 10, devam eden yıllarda da TEFE-TÜFE ortalaması oranında zam almaya hak kazandı. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, imzalanan sözleşmenin tüm işçilere hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Karaaslan, “Emekçinin hakkını korumak da görevlerimizden birisidir. Çalışma arkadaşlarımızın daha fazla refah içinde bulunmalarını isteriz. Belediyemiz imkanları doğrultusunda en iyi iyileştirmeyi sendika temsilcimizle görüşerek yaptık. Bütün işçilerimize ve Uçhisarımız’a hayırlı olsun.” dedi. 
Uçhisar Belediyesi’nde daimi işçi kadrosunda çalışan tüm personel için belediye ve Belediye-İş sendikası arasında işçi toplu sözleşmesi yenilendi.

 

Uçhisar Belediyesi’nde daimi işçi kadrosunda çalışan tüm personel için belediye ve Belediye-İş sendikası arasında işçi toplu sözleşmesi yenilendi. İşçilerin özlük haklarının iyileştirildiği toplu sözleşme, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngören arasında imzalandı.

İmzalanan 3 yıllık sözleşmeyle birlikte Uçhisar Belediyesi’nde görev yapan işçiler, 2017 yılından itibaren ilk yıl için 10, devam eden yıllarda da TEFE-TÜFE ortalaması oranında zam almaya hak kazandı.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, imzalanan sözleşmenin tüm işçilere hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Karaaslan, “Emekçinin hakkını korumak da görevlerimizden birisidir. Çalışma arkadaşlarımızın daha fazla refah içinde bulunmalarını isteriz. Belediyemiz imkanları doğrultusunda en iyi iyileştirmeyi sendika temsilcimizle görüşerek yaptık. Bütün işçilerimize ve Uçhisarımız’a hayırlı olsun.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.