Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Çarşı Meydanı Temel Atma töreni yapılacak

BELEDİYELER 06.03.2019 - 14:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Çarşı Meydanı Temel Atma töreni yapılacak

Uçhisar Belediyesi her yaştan insanı bir araya getiren sosyal bir etkileşim alanı oluşturmayı hedefleyen projeyi hayata geçiriyor.
  Bu projenin amacı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin gelişiyle artan nüfusun ihtiyacını karşılamak amacıyla, otopark ve ziyaretçilere hizmet edecek olan ticaret birimleri yöreye, yapılaşmaya, topoğrafya ve fonksiyonlara uygun peyzaj düzenlemesi ve mimari tasarım yapılmıştır. Plan doğrultusunda; Ticaret(Çarşı),Kafeterya, Lokanta, Pazar yeri, Otobüs parkı, Kapalı\Açık otopark, Belediye hizmet alanı, Heykel alanda yer alacak. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Meydan Projemizin ana arterler üzerinde olması ve yaşam alanımızın odak noktasını teşkil etmesi nedeniyle oluşturduğumuz bu alan Kapadokya bölgemizin de aynı zamanda destinasyon merkezi olacaktır. Meydan, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı, kaliteli zaman geçirildiği bir merkez noktası olacaktır. Yeşil alanlarıyla insanların iç içe olduğu, hem ziyaretçiler hem de kasaba halkımız tarafından aktif olarak kullanılacak bir merkez olmasını hedefledik ve aynı zamanda kasabamız halkına yeni iş ve ticaret alanı oluşturulmuş olacaktır. Kasabamıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Uçhisar Belediyesi her yaştan insanı bir araya getiren sosyal bir etkileşim alanı oluşturmayı hedefleyen projeyi hayata geçiriyor.

 

Bu projenin amacı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin gelişiyle artan nüfusun ihtiyacını karşılamak amacıyla, otopark ve ziyaretçilere hizmet edecek olan ticaret birimleri yöreye, yapılaşmaya, topoğrafya ve fonksiyonlara uygun peyzaj düzenlemesi ve mimari tasarım yapılmıştır.

Plan doğrultusunda;

Ticaret(Çarşı),Kafeterya, Lokanta, Pazar yeri, Otobüs parkı, Kapalı\Açık otopark, Belediye hizmet alanı, Heykel alanda yer alacak.

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Meydan Projemizin ana arterler üzerinde olması ve yaşam alanımızın odak noktasını teşkil etmesi nedeniyle oluşturduğumuz bu alan Kapadokya bölgemizin de aynı zamanda destinasyon merkezi olacaktır. Meydan, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı, kaliteli zaman geçirildiği bir merkez noktası olacaktır. Yeşil alanlarıyla insanların iç içe olduğu, hem ziyaretçiler hem de kasaba halkımız tarafından aktif olarak kullanılacak bir merkez olmasını hedefledik ve aynı zamanda kasabamız halkına yeni iş ve ticaret alanı oluşturulmuş olacaktır. Kasabamıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.