Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

NEVŞEHİR 15.06.2018 - 19:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan Merkez Cami’de Cuma namazını kıldıktan sonra camideki bayramlaşmaya katıldı ardından belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye binasında hemşehrileri ve belediye personeliyle bayramlaştı.
  Bayramlaşmaya İl Başkanı İlhan Kaya, MHP milletvekili adayı Mehmet Varol ve Fazlı Koç katıldı.   İkramlarda bulunan Başkan Karaaslan “Bayramların kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştirdiği günler olduğunu vurguladı. “Bizlerin görevi birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektir.   Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın, büyük onur ve mutluluğunu yaşıyoruz.   Mübarek Ramazan Bayramının size ve ailenize bolluk, bereket ve sağlık, İslam âlemi ve Yüce Türk Millet’ine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, Türk ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan Merkez Cami’de Cuma namazını kıldıktan sonra camideki bayramlaşmaya katıldı ardından belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye binasında hemşehrileri ve belediye personeliyle bayramlaştı.

 

Bayramlaşmaya İl Başkanı İlhan Kaya, MHP milletvekili adayı Mehmet Varol ve Fazlı Koç katıldı.

 

İkramlarda bulunan Başkan Karaaslan “Bayramların kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştirdiği günler olduğunu vurguladı. “Bizlerin görevi birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektir.

 

Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın, büyük onur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Mübarek Ramazan Bayramının size ve ailenize bolluk, bereket ve sağlık, İslam âlemi ve Yüce Türk Millet’ine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, Türk ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.