Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

NEVŞEHİR 23.08.2018 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve belediye meclis üyeleri, Kurban Bayramı’nın ikinci günü, Merkez Cami’de öğle namazını kıldıktan sonra camideki bayramlaşmaya katıldı.
  Ardından Kadıneli Restoran’da hemşehrileriyle bayramlaşan Başkan, konuklarına kolonya, şeker, kurban eti ve tatlı ikramında bulundu.   Başkan Karaaslan, karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı zamanların bayramlar olduğunu ifade etti ve şunları belirtti;   “ Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği, milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.   Bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Öyle ki gerek dünya gerek ülkemizde yaşanan son gelişmeler huzur ve sükûnet arayan Müslümanları bayramların birleştirici sıcaklığında bir araya getirmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, vatandaşlarımıza, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve belediye meclis üyeleri, Kurban Bayramı’nın ikinci günü, Merkez Cami’de öğle namazını kıldıktan sonra camideki bayramlaşmaya katıldı.

 

Ardından Kadıneli Restoran’da hemşehrileriyle bayramlaşan Başkan, konuklarına kolonya, şeker, kurban eti ve tatlı ikramında bulundu.

 

Başkan Karaaslan, karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı zamanların bayramlar olduğunu ifade etti ve şunları belirtti;

 

“ Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği, milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Öyle ki gerek dünya gerek ülkemizde yaşanan son gelişmeler huzur ve sükûnet arayan Müslümanları bayramların birleştirici sıcaklığında bir araya getirmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, vatandaşlarımıza, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.