Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar'da bu otellere ceza verilecek mi?

GÜNCEL 01.01.2020 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar'da bu otellere ceza verilecek mi?

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan bazı otellerin yasak yazısı tebliğ edilmesine rağmen havai fişek atmasına ceza verilecek mi?
  Dünyanın en yüksek peribacası konumunda bulunan Uçhisar Kalesi geçtiğimiz yıl yeni yıl kutlamalarında atılan havai fişek gösterilerinin ardından bir kaya parçasının düşmesi sonrasında Uçhisar Belediyesi tarafından havai fişek atılması yasaklanmıştı. 2020 yılı kutlamaları öncesinde de bu otellere havai fişek atılmasının yasak olduğu tebliğ edilmesine rağmen burada bulunan otellerin yasağa aldırış etmemesi ve Uçhisar Kalesi’ni adeta yok sayması dikkatlerden kaçmadı.   2019 yılında Kapadokya Alan Başkanlığı’nın kurulması ve bölgede ki peribacalarının daha iyi korunması planlanırken Uçhisar’da bulunan oteller sırf müşterilerine şirin gözükmek amacıyla Uçhisar Kalesi’ni yok sayması ve tebliğ edilen yazıya uymaması ise dikkatlerden kaçmadı.   Yetkilileri Göreve Davet Ediyoruz   Uçhisar Kalesi’ni göz göre göre tehlikeye atan bu otellere karşı başta Kapadokya Alan Başkanlığı olmak üzere Uçhisar Belediye Başkanlığını bu otellere karşı en ağır cezaya vermeye davet ediyoruz.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan bazı otellerin yasak yazısı tebliğ edilmesine rağmen havai fişek atmasına ceza verilecek mi?

 

Dünyanın en yüksek peribacası konumunda bulunan Uçhisar Kalesi geçtiğimiz yıl yeni yıl kutlamalarında atılan havai fişek gösterilerinin ardından bir kaya parçasının düşmesi sonrasında Uçhisar Belediyesi tarafından havai fişek atılması yasaklanmıştı. 2020 yılı kutlamaları öncesinde de bu otellere havai fişek atılmasının yasak olduğu tebliğ edilmesine rağmen burada bulunan otellerin yasağa aldırış etmemesi ve Uçhisar Kalesi’ni adeta yok sayması dikkatlerden kaçmadı.

 

2019 yılında Kapadokya Alan Başkanlığı’nın kurulması ve bölgede ki peribacalarının daha iyi korunması planlanırken Uçhisar’da bulunan oteller sırf müşterilerine şirin gözükmek amacıyla Uçhisar Kalesi’ni yok sayması ve tebliğ edilen yazıya uymaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Yetkilileri Göreve Davet Ediyoruz

 

Uçhisar Kalesi’ni göz göre göre tehlikeye atan bu otellere karşı başta Kapadokya Alan Başkanlığı olmak üzere Uçhisar Belediye Başkanlığını bu otellere karşı en ağır cezaya vermeye davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.