Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar’da devir teslim programı yapılacak

SİYASET 04.04.2019 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar’da devir teslim programı yapılacak

Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesinde 05 Nisan Cuma günü devir teslim programı yapılacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesinde 05 Nisan Cuma günü devir teslim programı yapılacak.  Hafta sonunda yapılan yerel seçimlerde yeniden AK Partiden Uçhisar belediye başkanlığına seçilen, Nevşehir merkez ilçe seçim kurulundan mazbatasını da alan Başkan Osman Süslü, Cuma namazını müteakiben makamına oturacak.  Düzenlenecek olan programa AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin yanı sıra parti yöneticileri ve kasaba halkının katılması bekleniyor.
Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesinde 05 Nisan Cuma günü devir teslim programı yapılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesinde 05 Nisan Cuma günü devir teslim programı yapılacak. 


Hafta sonunda yapılan yerel seçimlerde yeniden AK Partiden Uçhisar belediye başkanlığına seçilen, Nevşehir merkez ilçe seçim kurulundan mazbatasını da alan Başkan Osman Süslü, Cuma namazını müteakiben makamına oturacak. 


Düzenlenecek olan programa AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin yanı sıra parti yöneticileri ve kasaba halkının katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.