MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar’da doğalgaz hasreti sona erdi

İLÇELER 29.11.2021 - 17:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar’da doğalgaz hasreti sona erdi

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’ nün yoğun ve özverili çalışmalarıyla 1. etap doğalgaz çalışmasında son nokta koyuldu, artık bugün Uçhisar’da doğalgaz yakılıyor.
   Konuya ilişkin Başkan Osman Süslü’ nün yaptığı açıklamada “Uçhisarımızda en önemli ve zorunlu ihtiyaç haline gelen doğalgazın, kasabamız 1. etap çalışmalarını tamamladık ve bugün itibarı ile doğalgazı yakmış bulunuyoruz” dedi. Bundan sonraki etaplarında seri bir şekilde yapılacağını belirten Başkanımız Osman Süslü “Uçhisarlı vatandaşlarım her şeyin en iyisine layıktır. Yaklaşık 500 hane yani kasabamızın yüzde 40’ı bugün itibariyle doğalgaz kullanmaya başlamış bulunmakta. Tüm kasaba halkımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.   Başkan Osman Süslü’ ye,  AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, bugünün anısına doğalgaza kavuşmuş bir hanede kahve ikram edildi. Başkan Osman Süslü,  bu önemli çalışmaya desteklerinden dolayı “Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye ve Meclis Üyelerine, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın’a, Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin’e ve yetkililerine şahsım ve tüm kasaba halkımız adına teşekkür ederim’’ ifadelerinde bulundu.  
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’ nün yoğun ve özverili çalışmalarıyla 1. etap doğalgaz çalışmasında son nokta koyuldu, artık bugün Uçhisar’da doğalgaz yakılıyor.

 

 Konuya ilişkin Başkan Osman Süslü’ nün yaptığı açıklamada “Uçhisarımızda en önemli ve zorunlu ihtiyaç haline gelen doğalgazın, kasabamız 1. etap çalışmalarını tamamladık ve bugün itibarı ile doğalgazı yakmış bulunuyoruz” dedi. Bundan sonraki etaplarında seri bir şekilde yapılacağını belirten Başkanımız Osman Süslü “Uçhisarlı vatandaşlarım her şeyin en iyisine layıktır. Yaklaşık 500 hane yani kasabamızın yüzde 40’ı bugün itibariyle doğalgaz kullanmaya başlamış bulunmakta. Tüm kasaba halkımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Başkan Osman Süslü’ ye,  AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, bugünün anısına doğalgaza kavuşmuş bir hanede kahve ikram edildi. Başkan Osman Süslü,  bu önemli çalışmaya desteklerinden dolayı “Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye ve Meclis Üyelerine, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın’a, Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin’e ve yetkililerine şahsım ve tüm kasaba halkımız adına teşekkür ederim’’ ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.