MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar'da Kar Temizlemeleri Devam Ediyor

03.01.2017 - 08:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar'da Kar Temizlemeleri Devam Ediyor

Uçhisar Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Uçhisar Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.   Uçhisar Belediyesi, etkili kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.   Uçhisar Belediyesi ekipleri, öncelikle ana caddelerde biriken karları iş makineleriyle taşıyarak, ardından da sokak aralarını temizleyerek vatandaşların kasaba içinde mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarına devam ediyor. Uçhisar’ın merkez cadde ve yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının 31 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 22.00'den bu yana sürdüğünü belirten Başkan Ali Karaaslan, ”Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri ve mağdur olmamaları için öncelikle yoğun olarak kullanılan ana yol ve kaldırımlar belediye ekiplerimizce temizlenerek, tuzlama çalışmaları yapılıyor” dedi.  
Uçhisar Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Uçhisar Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Uçhisar Belediyesi, etkili kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Uçhisar Belediyesi ekipleri, öncelikle ana caddelerde biriken karları iş makineleriyle taşıyarak, ardından da sokak aralarını temizleyerek vatandaşların kasaba içinde mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarına devam ediyor. Uçhisar’ın merkez cadde ve yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının 31 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 22.00'den bu yana sürdüğünü belirten Başkan Ali Karaaslan, ”Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri ve mağdur olmamaları için öncelikle yoğun olarak kullanılan ana yol ve kaldırımlar belediye ekiplerimizce temizlenerek, tuzlama çalışmaları yapılıyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.