MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar doğalgaza kavuşuyor

NEVŞEHİR 16.03.2019 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar doğalgaza kavuşuyor

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın girişimleri sonrasında Uçhisar beklediği doğalgaza kavuşuyor.
  Uçhisar beldesi arzu ettiği doğalgaza kavuşuyor. Uçhisar Belediyesi olarak doğalgaz hattı başvuruları yaklaşık bir buçuk yıl önce başlatılırken 14 Ocak tarihinde ise Enerya Kapadokya Gaz yetkililerinin istemiş olduğu imar durumu, halihazırda harita, imar durumu sit alanı bilgileri, nüfus bilgileri, coğrafi konumu, elektrik ve su abonesi bilgileri derlenip ilgili firmaya iletildi.   Doğalgaz dağıtıcı firma imar durumuna,  imar durumu sit alanı bilgilerine, nüfus bilgilerine, coğrafi konuma ve abone sayısına bağlı olarak çalışmalara başlayacağı bildirilmişti.   Bu uygulamalar neticesinde Enerya Kapadokya Gaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, 15 Mart tarihi itibari ile Uçhisar ve Göreme’de doğal gaz hattı fizibilite ve gözlem çalışmalarının başladığını ifade etti.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın girişimleri sonrasında Uçhisar beklediği doğalgaza kavuşuyor.

 

Uçhisar beldesi arzu ettiği doğalgaza kavuşuyor. Uçhisar Belediyesi olarak doğalgaz hattı başvuruları yaklaşık bir buçuk yıl önce başlatılırken 14 Ocak tarihinde ise Enerya Kapadokya Gaz yetkililerinin istemiş olduğu imar durumu, halihazırda harita, imar durumu sit alanı bilgileri, nüfus bilgileri, coğrafi konumu, elektrik ve su abonesi bilgileri derlenip ilgili firmaya iletildi.

 

Doğalgaz dağıtıcı firma imar durumuna,  imar durumu sit alanı bilgilerine, nüfus bilgilerine, coğrafi konuma ve abone sayısına bağlı olarak çalışmalara başlayacağı bildirilmişti.

 

Bu uygulamalar neticesinde Enerya Kapadokya Gaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, 15 Mart tarihi itibari ile Uçhisar ve Göreme’de doğal gaz hattı fizibilite ve gözlem çalışmalarının başladığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.