Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Emitt 2019 fuarında tanıtılacak

TURİZM 21.01.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Emitt 2019 fuarında tanıtılacak

Uçhisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2019 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında yerini alacak.
  31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihlerinde, İstanbul/TUYAP- Büyükçekmece Fuar alanında 23. kez düzenlenecek olan dünyanın 5. büyük fuarı EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Kap-Hib koordinatörlüğünde Uçhisar Belediyesi, Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediyesi, Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak katılınacak. Başkan Karaaslan,”EMİTT  Fuarı turizmciler tarafından iyi değerlendirilmelidir. Fuarda Uçhisar’ın tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Yerli ve yabancı bütün ziyaretçilerimize Türkçe ve İngilizce hazırlanan kitaplar ve CD’ler ulaştırılacaktır. Fuarın turizm açısından başarılar getirmesini dilerim” dedi.
Uçhisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2019 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında yerini alacak.

 

31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihlerinde, İstanbul/TUYAP- Büyükçekmece Fuar alanında 23. kez düzenlenecek olan dünyanın 5. büyük fuarı EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Kap-Hib koordinatörlüğünde Uçhisar Belediyesi, Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediyesi, Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak katılınacak.

Başkan Karaaslan,”EMİTT  Fuarı turizmciler tarafından iyi değerlendirilmelidir. Fuarda Uçhisar’ın tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Yerli ve yabancı bütün ziyaretçilerimize Türkçe ve İngilizce hazırlanan kitaplar ve CD’ler ulaştırılacaktır. Fuarın turizm açısından başarılar getirmesini dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.