Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Emitt fuarında tanıtılıyor

TURİZM 31.01.2019 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Emitt fuarında tanıtılıyor

İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslararası EMİT fuarına katılan Uçhisar Belediyesi standı fuara katılanlar tarafından büyük ilgi görüyor.
  İstanbul’da başlayan 23. Uluslararası EMİT fuarına katılan Uçhisar Belediyesi tarafından Uçhisar’ın güzelliklerinin anlatıldığı broşürler ziyaretçilere verilirken fuara katılanların Uçhisar Belediyesi standına büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Uçhisar Belediyesi basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Gizem Deli, “ Uçhisar Belediyesi olarak her yıl katılmış olduğumuz turizm fuarına bu yılda katılıyoruz. Uçhisar’ımızın güzelliklerini standımızı ziyaret eden misafirlerimize anlatıyoruz. Fuara katılanların Uçhisar Belediyesi’ne olan ilgisi bizleri son derece mutlu etti” dedi. (
İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslararası EMİT fuarına katılan Uçhisar Belediyesi standı fuara katılanlar tarafından büyük ilgi görüyor.

 

İstanbul’da başlayan 23. Uluslararası EMİT fuarına katılan Uçhisar Belediyesi tarafından Uçhisar’ın güzelliklerinin anlatıldığı broşürler ziyaretçilere verilirken fuara katılanların Uçhisar Belediyesi standına büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Uçhisar Belediyesi basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Gizem Deli, “ Uçhisar Belediyesi olarak her yıl katılmış olduğumuz turizm fuarına bu yılda katılıyoruz. Uçhisar’ımızın güzelliklerini standımızı ziyaret eden misafirlerimize anlatıyoruz. Fuara katılanların Uçhisar Belediyesi’ne olan ilgisi bizleri son derece mutlu etti” dedi. (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.