MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Esnafına Cappadox Bilgilendirmesi

NEVŞEHİR 22.04.2016 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Esnafına Cappadox Bilgilendirmesi

Uçhisar esnafına, Cappadox hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Uçhisar esnafına, Cappadox hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.   Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve her biri kendi dalında önemli sanatçılar ile yaklaşık 4000 kişinin katılım sağladığı Cappadox Festivali’nin 2.si 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.   Bu yıl “Gelin Bahçemizi Ekelim” temasıyla gerçekleştirilecek olan ve müzik,  çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava programları ile meraklılarını bekleyen festivalin merkezi yine Uçhisar olacak.   Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Cappadox Festivali öncesi, Uçhisar’da faaliyet gösteren esnaf, turizmci ve işletme sahipleriyle bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, PozitifLive Proje Müdürü Gözde Sevimli, PozitifLive İdari İşler Müdürü Canan Zehir ve PozitifLive Prodüksiyon Amiri Umut İplikçioğlu, hazırladıkları sunumlarla işletme sahiplerini festival ile ilgili konularda bilgilendirdiler.   Başkan Karaaslan, “Bu yıl 2. düzenlenecek olan Cappadox Festivali’nin bölgemize ve Uçhisarımız’a katkısı çok büyük, geçen sene bunu hep birlikte gördük ve yaşadık. Bu festival önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilmesi planlanan bir organizasyon. Bu konuda bizlere ve sizlere sorumluluk ve görevler düşmektedir. Uçhisarımız’a yakışacak biçimde gelecek olan konuklarımızı ağırlayacağımızdan hiç şüphem yok. Bu festivalle birlikte kazanan sizler ve Uçhisar olacaktır.” dedi.   Toplantı soruların ve önerilerin paylaşımı ile sona erdi.  
Uçhisar esnafına, Cappadox hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Uçhisar esnafına, Cappadox hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve her biri kendi dalında önemli sanatçılar ile yaklaşık 4000 kişinin katılım sağladığı Cappadox Festivali’nin 2.si 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

 

Bu yıl “Gelin Bahçemizi Ekelim” temasıyla gerçekleştirilecek olan ve müzik,  çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava programları ile meraklılarını bekleyen festivalin merkezi yine Uçhisar olacak.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Cappadox Festivali öncesi, Uçhisar’da faaliyet gösteren esnaf, turizmci ve işletme sahipleriyle bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, PozitifLive Proje Müdürü Gözde Sevimli, PozitifLive İdari İşler Müdürü Canan Zehir ve PozitifLive Prodüksiyon Amiri Umut İplikçioğlu, hazırladıkları sunumlarla işletme sahiplerini festival ile ilgili konularda bilgilendirdiler.

 

Başkan Karaaslan, “Bu yıl 2. düzenlenecek olan Cappadox Festivali’nin bölgemize ve Uçhisarımız’a katkısı çok büyük, geçen sene bunu hep birlikte gördük ve yaşadık. Bu festival önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilmesi planlanan bir organizasyon. Bu konuda bizlere ve sizlere sorumluluk ve görevler düşmektedir. Uçhisarımız’a yakışacak biçimde gelecek olan konuklarımızı ağırlayacağımızdan hiç şüphem yok. Bu festivalle birlikte kazanan sizler ve Uçhisar olacaktır.” dedi.

 

Toplantı soruların ve önerilerin paylaşımı ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.