MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Ankara'da

BELEDİYELER 10.03.2017 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Ankara'da

Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, Ankara’daki kadınlar günü etkinliğine katıldı.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, Ankara’daki kadınlar günü etkinliğine katıldı.   Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve TKDK tarafından Ankara’da düzenlenen “Bu Toprağın Kadınları Milli Tarım Ruhu ile Buluşuyor” etkinliğine katıldı.   Uçhisar Belediyesi, Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve TKDK Nevşehir Koordinatörlüğü’nün organizasyonu ile etkinliğe 45 Uçhisar’lı dernek üyesi kadın etkinlikte 81 ilden gelen girişimci kadınlarla buluştu. Ankara Ticaret Odası Salonunda gerçekleşen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik katıldı.   Etkinliğe katılan Uçhisar’lı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde böyle bir organizasyona katılmalarına olanak sağlayan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a, Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü’ne ve TKDK Nevşehir Koordinatörlüğü’ne teşekkür ettiler.   Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kadınlarımızı sadece bir gün değil, onlara destek vererek, istihdam sağlayarak ve sahiplenerek yılın her gününde onlara kendilerini özel htirmeliyiz. Bu vesileyle Uçhisarımız’da oluşturduğumuz derneğimizin çatısı altında kadınlarımızın eğitimleri, kişisel gelişimleri, sosyo-ekonomik güç kazanmaları ve kendilerine yetebilen birer birey olabilmeleri için elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Kadının toplumumuzdaki rolünü ve geleceğimizi yetiştiren değerler olduklarını, dolayısıyla kadının güçlü olduğu toplumların da güçlü olduğunun bilinciyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü de kutluyorum.” dedi.  
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, Ankara’daki kadınlar günü etkinliğine katıldı.

Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, Ankara’daki kadınlar günü etkinliğine katıldı.

 

Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyesi kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve TKDK tarafından Ankara’da düzenlenen “Bu Toprağın Kadınları Milli Tarım Ruhu ile Buluşuyor” etkinliğine katıldı.

 

Uçhisar Belediyesi, Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve TKDK Nevşehir Koordinatörlüğü’nün organizasyonu ile etkinliğe 45 Uçhisar’lı dernek üyesi kadın etkinlikte 81 ilden gelen girişimci kadınlarla buluştu. Ankara Ticaret Odası Salonunda gerçekleşen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik katıldı.

 

Etkinliğe katılan Uçhisar’lı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde böyle bir organizasyona katılmalarına olanak sağlayan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a, Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü’ne ve TKDK Nevşehir Koordinatörlüğü’ne teşekkür ettiler.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kadınlarımızı sadece bir gün değil, onlara destek vererek, istihdam sağlayarak ve sahiplenerek yılın her gününde onlara kendilerini özel htirmeliyiz. Bu vesileyle Uçhisarımız’da oluşturduğumuz derneğimizin çatısı altında kadınlarımızın eğitimleri, kişisel gelişimleri, sosyo-ekonomik güç kazanmaları ve kendilerine yetebilen birer birey olabilmeleri için elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Kadının toplumumuzdaki rolünü ve geleceğimizi yetiştiren değerler olduklarını, dolayısıyla kadının güçlü olduğu toplumların da güçlü olduğunun bilinciyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü de kutluyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.