Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar modern iş yerlerine kavuşuyor

BELEDİYELER 16.04.2020 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar modern iş yerlerine kavuşuyor

Uçhisar'ın 40 yıllık sorunu artık çözüldü. Uçhisar Derebağ-Cevizli bölgesi yenileme çalışmaları tamamlandı.
  Uçhisar'ın  40 yıllık sorunu artık çözüldü. Uçhisar Derebağ-Cevizli bölgesi yenileme çalışmaları tamamlandı.                             Uçhisar Belediye Başkanı  Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “ Uçhisarımızın doğal güzelliğine aykırı olan Derebağ-Cevizli bölgesindeki barakaların yerine kasabamıza yakışır güzellikte doğal silüeti bozmayacak işyerlerinin yapımını tamamlamış bulunmaktayız. Yapımı tamamlanan iş yerlerinin esnafımıza teslimi koronavirüs tedbirleri sona erdiğinde gerçekleştirilecektir. Derebağ-Cevizli Projesinin hayata geçirilmesi için destek olan;  Çevre ve Şehircilik Bakanımız  Murat Kurum’ a,  Valimiz İlhami Aktaş’a, AK Parti İl Başkanımız  Mustafa Rauf Yanar’ a, AK Parti Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve  Yücel Menekşe’ye, TOKİ Başkanlığına, İl Genel Meclis Başkanımız  Gürbüz Dinç’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar'ın 40 yıllık sorunu artık çözüldü. Uçhisar Derebağ-Cevizli bölgesi yenileme çalışmaları tamamlandı.

 

Uçhisar'ın  40 yıllık sorunu artık çözüldü. Uçhisar Derebağ-Cevizli bölgesi yenileme çalışmaları tamamlandı.

                          

 Uçhisar Belediye Başkanı  Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “ Uçhisarımızın doğal güzelliğine aykırı olan Derebağ-Cevizli bölgesindeki barakaların yerine kasabamıza yakışır güzellikte doğal silüeti bozmayacak işyerlerinin yapımını tamamlamış bulunmaktayız. Yapımı tamamlanan iş yerlerinin esnafımıza teslimi koronavirüs tedbirleri sona erdiğinde gerçekleştirilecektir. Derebağ-Cevizli Projesinin hayata geçirilmesi için destek olan;  Çevre ve Şehircilik Bakanımız  Murat Kurum’ a,  Valimiz İlhami Aktaş’a, AK Parti İl Başkanımız  Mustafa Rauf Yanar’ a, AK Parti Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve  Yücel Menekşe’ye, TOKİ Başkanlığına, İl Genel Meclis Başkanımız  Gürbüz Dinç’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.