Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UCLG BAŞKANI TOPBAŞ’DAN ÜNVER’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2013 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UCLG BAŞKANI TOPBAŞ’DAN ÜNVER’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

Mektubunda UCLG Kongresinin Uluslararası Belediye Hareketinin 100. Yıl dönümüne tekabül eden 1-4 Ekim tarihleri arasında Fas’ın Rabat kentinde başarı ile gerçekleştirildiğini vurgulayan Topbaş, kongre boyunca dünyanın her tarafından gelen yerel ve bölgesel liderler arasında yürütülen karşılıklı görüş alışverişlerinin adem-i merkeziyetçi işbirliğinin geleceği açısından son derece önemli olduğunu aktardı. Topbaş mektubunda daha sonra şunları kaydetti; “Şahsımın 2013-2013 dönemi için yeniden UCLG Başkanı olarak seçildiği UCLG Dünya Konseyi toplantısı, Kongrenin son günü gerçekleştirilmiştir. Bu bağlamda sizlere 3 yıllık başkanlık dönemim boyunca verdiğiniz destek ve duyduğunuz güvenin yanı sıra özellikle de ikinci dönemim için gönderdiğiniz destek mektupları için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin etkin kurumsal desteği ve işbirliği olmadan başarılı olamazdık. Önümüzdeki 3 yıllık dönem, her ikisi de belediye hizmetleri ile ilgili olmaları nedeniyle dünyadaki kentler açısından büyük önem taşıyan Habitat 3 ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri gibi süreçler aracılığıyla dünyanın geleceğini şekillendirecektir. Hep birlikte küresel gündemi, yerel unsurlara daha duyarlı hale getirebiliriz. İşte bu nedenle UCLG’ nin küresel  arenadaki etkinliğini daha da artırabilmemiz için önümüzdeki dönemde de desteklerinizin devamını diliyorum. Bu bakımdan UCLG Komiteleri ve Çalışma Gruplarıyla aktif katılım göstermemiz de özellikle önem taşımaktadır. Bu vesileyle UCLG’ ya verdiğiniz destek ve işbirliğinizin yeni dönemde de daha da artmasını diliyorum.”
Mektubunda UCLG Kongresinin Uluslararası Belediye Hareketinin 100. Yıl dönümüne tekabül eden 1-4 Ekim tarihleri arasında Fas’ın Rabat kentinde başarı ile gerçekleştirildiğini vurgulayan Topbaş, kongre boyunca dünyanın her tarafından gelen yerel ve bölgesel liderler arasında yürütülen karşılıklı görüş alışverişlerinin adem-i merkeziyetçi işbirliğinin geleceği açısından son derece önemli olduğunu aktardı.
Topbaş mektubunda daha sonra şunları kaydetti; “Şahsımın 2013-2013 dönemi için yeniden UCLG Başkanı olarak seçildiği UCLG Dünya Konseyi toplantısı, Kongrenin son günü gerçekleştirilmiştir. Bu bağlamda sizlere 3 yıllık başkanlık dönemim boyunca verdiğiniz destek ve duyduğunuz güvenin yanı sıra özellikle de ikinci dönemim için gönderdiğiniz destek mektupları için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin etkin kurumsal desteği ve işbirliği olmadan başarılı olamazdık. Önümüzdeki 3 yıllık dönem, her ikisi de belediye hizmetleri ile ilgili olmaları nedeniyle dünyadaki kentler açısından büyük önem taşıyan Habitat 3 ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri gibi süreçler aracılığıyla dünyanın geleceğini şekillendirecektir. Hep birlikte küresel gündemi, yerel unsurlara daha duyarlı hale getirebiliriz. İşte bu nedenle UCLG’ nin küresel  arenadaki etkinliğini daha da artırabilmemiz için önümüzdeki dönemde de desteklerinizin devamını diliyorum. Bu bakımdan UCLG Komiteleri ve Çalışma Gruplarıyla aktif katılım göstermemiz de özellikle önem taşımaktadır. Bu vesileyle UCLG’ ya verdiğiniz destek ve işbirliğinizin yeni dönemde de daha da artmasını diliyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.